Calvin Bassey maakt winnende doelpunt voor Fulham en krijgt staande ovatie

5 augustus 2023, 17:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Calvin Bassey heeft zijn eerste doelpunt als speler van Fulham te pakken. De oud-verdediger van Ajax maakte zaterdagmiddag de winnende goal tegen TSG Hoffenheim (2-1).

Bassey begon het oefenduel met Hoffenheim als basisspeler en ging twintig minuten voor tijd bij een corner mee naar voren. Bij de eerste paal kopte de Nigeriaanse verdediger een door Andreas Pereira genomen hoekschop tegen de touwen.

Alle doelpunten op Craven Cottage vielen in de tweede helft. Voor Bassey waren Raúl Jiménez (minuut 51) en Grischa Promel (minuut 56) trefzeker. De oud-speler van Ajax werd in de 85ste minuut naar de kant gehaald en kreeg een staande ovatie bij zijn wissel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is hem gegund, hoop echt dat hij doorbreekt in de PL. Alleen maar om dat haat volk van mijn club de mond te snoeren.

Charvalanta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

sory maar dat populistish supports mentalliteit en napraten van mislukte tv voetbal analisten is een verkeerde sein naar het voetbal, gun blank of zwart gewoon drie seizoenen de kans.. ajax is een doorverkoop bedrijf geworden... een paar jaar gokken ze goed en ander jaar minder

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk voor hem en ik hoop ook dat hij het goed gaat doen in Engeland. Neemt niet weg dat hij niet goed genoeg was voor Ajax door een gebrek aan voetballend vermogen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Calvin mooi man, veel succes toegewenst.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen