Eén Feyenoord-speler stond na de 6-1 zege op Almere City met dikke tranen op het veld

27 augustus 2023, 18:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Gjivai Zechiël beleefde zondag een bijzondere middag. Trainer Arne Slot gunde de negentienjarige middenvelder van Feyenoord in de slotfase van het duel met Almere City (6-1 overwinning) zijn debuut in de hoofdmacht van de Rotterdammers. Na afloop liepen de emoties zichtbaar hoog op bij Zechiël.

De belofte, afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, was na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bas Nijhuis namelijk tot tranen geroerd. Zechiël werd op het veld opgevangen door Lutsharel Geertruida en Ramiz Zerrouki. “Heerlijk, ik ken het. Ik heb ook ooit mijn debuut gemaakt hier en dat is heel apart. Zeker in dit stadion, met al die mensen. Ja, dat doet wat met die jongen”, becommentarieerde Mario Been, oud-voetballer van Feyenoord, de beelden van een hevig geëmotioneerde Zechiël bij ESPN.

Artikel gaat verder onder video

Zechiël werd in de 77ste minuut binnen de lijnen gebracht door Slot. Hij verving Quilindschy Hartman. Op dat moment leidde Feyenoord comfortabel met 5-0, door doelpunten van Santiago Giménez (twee), Igor Paixão, Geertruida en Mats Wieffer. Jochem Ritmeester van de Kamp redde daarna nog de eer voor Almere City, waarna het slotakkoord namens Feyenoord werd verzorgd door Quinten Timber.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed gedaan jochie

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Almere City gaat direct degraderen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het wordt nu een aparte competitie van wie: Ajax, PSV of Feyenoord tegen AC het hoogste scoort.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen