Engelse recordtransfer neemt spectaculaire wending: 'Liverpool grijpt mis'

11 augustus 2023, 13:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Moisés Caicedo leek hard op weg om voor een recordbedrag naar Liverpool te gaan, maar de transfer gaat er volgens Fabrizio Romano niet van komen. De middenvelder van Brighton & Hove Albion zou zelf namelijk alleen naar Chelsea willen vertrekken, dat ook interesse heeft. De transfer naar Liverpool van de verdedigende middenvelder, waarmee 127 miljoen euro gemoeid zou zijn, gaat dus niet door.

Dat meldt Fabrizio Romano althans, die vrijdagnacht ook met het bericht kwam dat Liverpool de transferstrijd had gewonnen.  Dit ging echter alleen om een akkoord met de club van Caicedo, Brighton & Hove Albion. De verwachting was dat de middenvelder de komende dagen tot een persoonlijk akkoord zou komen met Liverpool, maar The Reds gaan naast zijn komst grijpen. Caicedo heeft Liverpool laten weten dat hij alleen de overstap naar Chelsea wil gaan maken.

Artikel gaat verder onder video

Met het afwijzen van Liverpool zou de 21-jarige speler zich aan zijn woord houden, want in mei zou hij met Chelsea al een akkoord hebben gesloten over zijn persoonlijke voorwaarden. Het is aan Chelsea om nu tot een akkoord te komen met Caicedo, waarna de middenvelder spoedig zijn handtekening kan zetten. Chelsea heeft afgelopen zomer de nodige spelers verkocht en zal een groot deel van die inkomsten op tafel moeten leggen voor de middenvelder.

Het bod van Liverpool bedroeg donderdagavond 127 miljoen euro, terwijl Chelsea 115 miljoen euro over had voor de speler uit Ecuador. Het is onduidelijk of Brighton nu al akkoord wil gaan met die transfersom van Chelsea of dat het een soortgelijk bedrag als Liverpool heeft geboden voor de middenvelder wil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen