Fabrizio Romano komt met duidelijkheid na gerucht over Donny van de Beek en Ajax

13 augustus 2023, 12:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is niet meer de vraag óf, maar wanneer Donny van de Beek vertrekt bij Manchester United. De middenvelder werd door de werkgever van Erik ten Hag al verhuurd aan Everton, maar lijkt nu definitief zijn koffers te gaan pakken. Real Sociedad wordt genoemd als belangrijkste kandidaat om de Nederlander dit seizoen te huren en hem vervolgens defintief over te nemen. Volgens Martin Blackburn zou Ajax daar nog een stokje voor kunnen steken, maar als we Fabrizio Romano moeten geloven is van een terugkeer momenteel geen sprake.

Van de Beek leek de afgelopen dagen hard op weg naar Real Sociedad, maar zijn overstap naar de Spaanse topclub is nog niet afgerond. Volgens Martin Blackburn van The Sun hoopt Ajax daarvan te profiteren. De Britse verslaggever meldt zondagmorgen dat de Amsterdammers Van de Beek eventueel op huurbasis terug willen halen.

Artikel gaat verder onder video

Romano ontkent echter dat er op dit moment sprake is van een hereniging tussen Ajax en de middenvelder. Volgens de Italiaanse transfergoeroe zijn er geen ‘concrete’ gesprekken gaande over een rentree in de Johan Cruijff ArenA. Romano meldt dat Van de Beek wel in onderhandeling is met andere clubs. De middenvelder maakte in de zomer van 2020 de overstap van Ajax naar Manchester United, maar heeft daar geen potten kunnen breken. Ook onder Ten Hag, die hij al bekende van zijn periode in Amsterdam, komt Van de Beek er niet aan te pas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen