Feyenoord houdt gewilde verdediger binnenboord: 'Feyenoord is de beste plek voor mij'

29 augustus 2023, 22:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Quilindschy Hartman (21) heeft zijn toekomst verbonden aan Feyenoord. De linksachter beleefde vorig seizoen zijn doorbraak en stond in de belangstelling van diverse clubs. Hoewel er concreet momenteel niets speelde, heeft Hartman besloten het komende seizoen in elk geval in Rotterdam-Zuid te blijven. Hartman en Feyenoord zijn namelijk tot 2026 aan elkaar verbonden.

Dat heeft Feyenoord dinsdagavond naar buiten gebracht. Hartman brak vorig seizoen door en er was vanuit verschillende clubs sluimerende belangstelling, maar met dit nieuws blijft de linksachter voorlopig dus gewoon in Rotterdam-Zuid. “Na het prachtige debuutseizoen dat ik afgelopen jaar beleefd heb, is dit een hele mooie persoonlijke beloning”, aldus de verdediger.

Artikel gaat verder onder video

“Als jongen van Varkenoord wil je net als de indrukwekkende lijst met voetballers die je vanuit Feyenoord Academy zijn voorgegaan het eerste elftal halen en daarmee succesvol zijn. De eerste stappen daartoe zijn gezet. Het is aan mij om de nieuwe uitdagingen die nu komen met volle overgave aan te blijven gaan, zodat ik mij blijf ontwikkelen. Feyenoord is daarvoor de beste plek voor mij”, benadrukt de verdediger.

Lees ook: Quilindschy Hartman (21) heeft zijn toekomst verbonden aan Feyenoord

Alleen de handtekening moet nog op papier komen, maar er is wel een principe-akkoord tussen beide partijen. In het kampioensseizoen speelde Hartman, die in het verleden met zware blessures kampte, 33 officiële wedstrijden in het eerste team van de Rotterdammers. Ook debuteerde hij in Jong Oranje, waar hij deelnam op het EK O21 jaar in Roemenië en Georgië en zat hij een keer in de voorselectie van het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi dat ie blijft

Eaglemind
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon even iets wat opviel in de koppen van de items. Feijenoord houdt verdediger binnenboord maar Slot slijt verdediger in Oostenrijk. Wanneer is het nou Feijenoord en wanneer Slot? Naast veel taal- en leesfouten bij FCupdate. Geen geld voor een corrector? Bij de Telegraaf hebben ze er nog wel, toch?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen