'Derde club uit de Premier League sluit zich aan in rijtje voor Quilindschy Hartman'

4 augustus 2023, 07:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Quilindschy Hartman wordt steeds nadrukkelijker gevolgd vanuit de Premier League. De linksback van Feyenoord werd de afgelopen dagen al in verband gebracht met West Ham United en Burnley. Inmiddels heeft Brighton & Hove Albion zich aan dat rijtje toegevoegd, weer 1908.nl.

YouTube: 'Miljoenenaankoop op de bank bij Feyenoord: eigenlijk waanzinnig'

Toch hoeft men volgens het doorgaans goed ingevoerde medium nog niet te vrezen in Rotterdam-Zuid. Brighton heeft belangstelling, maar concreet is het allemaal nog niet. Datzelfde geldt voor West Ham en Burnley. Volgens 1908.nl wil Feyenoord sowieso niet praten bij een bedrag onder de twintig miljoen euro. De 21-jarige Hartman ligt nog tot de zomer van 2025 vast in De Kuip.

Artikel gaat verder onder video

Als het aan Feyenoord ligt, komen daar binnenkort nog wat seizoenen bij. De Rotterdammers willen het contract van de sterkhouder namelijk graag openbreken en verlengen. Hartman kende vorig seizoen zijn grote doorbraak bij Feyenoord. De linkervleugelverdediger kwam uit het niets in de basis. Uiteindelijk was hij goed voor 33 wedstrijden. Daarin was hij goed voor twee treffers.

Ezequiel Bullaude is op zijn beurt wel een stuk dichter bij de uitgang van De Kuip. De Argentijnse middenvelder kan onder Arne Slot niet rekenen op veel speeltijd en mag op huurbasis vertrekken. Er was voor belangstelling voor Bullaude, die koos voor Boca Juniors. Er is volgens 1908.nl echter nog geen akkoord tussen Feyenoord en de grootmacht uit Buenos Aires.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het wordt eens tijd dat spelers van Feyenoord niet voor een appel en ei verkocht worden. Op de slechte concurrent site van Voetbal Zone hoor je niets anders dan ja maar AJAX heeft meer status dus kan duurder verkopen en hebben CL gespeeld. De arrogantie van al die mannen moeten ze eens snel verlaten en die denigrerende opmerkingen ook. Zelf moderators zijn daar niet objectief en hebben een clubliefde anders een ban zo kinderachtig zijn ze daar. Als een speler goed is en of hij nu van PSV. VVV, de Graafschap af komt moet hij volgens de AJAX kenners maar goedkoop verkocht worden en meteen toehappen. Zie je wat AJAX doet een derde keeper kopen die zich kapot schrikt dat er nog een club belangstelling heeft, komt zeker ook doordat ze CL hebben gespeeld hebben of is dit miskoopbeleid???? Stop nu eens met al dat jaloerse gedoe en breek elkaar niet af maar ben eens opbouwend naar elkaar en zet die rellen ook meteen eens stop. Heel het voetbal wordt kapot gemaakt door deze soort opmerkingen, rellen en jaloezie. Willen we weer een leuke competitie hebben dan moeten we iedereen met rust laten, elkaar respecteren, spelers laten spelen hoe ze zijn en niet afbreken en denken ik ben van AJAX dus ik ben de beste. Haal dat maar heel snel uit je achterhoofd. Deze linksback is een van de beste en die moet dan maar goedkoop verkocht worden volgens de zogenaamde AJAX kenners en cashen om de pot sterker te maken en dan een goedkope nieuwe te kopen bij o.a. AJAX zeker. Hartman is een speler die echt meerwaarde heeft nu maar ook volgend jaar en Feyenoord is goed bezig met die Dennis te Kloese en Slot om nieuwe contracten aan te bieden.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi epistel, op sommige punten ben ik met je eens, maar om Ajax steeds het verwijt van arrogantie te maken gaat mij te ver. Bewijs maar eens dat de club AFC Ajax arrogant in de media naar buiten komt. Ajax is nou eenmaal de beste club van Nederland tot nog toe en zal het nog jaren zijn, zie de historische status. Ik proef nu eerder de arrogantie van de Feijenoord-entourage aan het opborrelen, terwijl Feijenoord nog geen bal in de CL getrapt heeft, wij wachten maar af hoe succesvol dat gaat worden. Ik ben zeker geen supporter van PSV, maar zij komen op mij rustig en sympathiek over, zij krijgen van mij ook een gunfactor.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh wat een verrassing krotje Boyke 👍. Het is gewoon heel simpel allemaal. En ik heb het hier ook vaak benoemd . Ajax en de meeste aanhangers hebben jarenlang succes beleeft . En gedragen zich al jaren en jaren arrogant (en daar heb je geen bewijs voor nodig dat weet iedereen ) Kleineren ,betweterig doen in media en social media . Iedereen met kritiek kreeg te horen: de meeste prijzen,jullie zijn calimero's etcetc. Elke normale discussies veranderde in wij zijn de beste etcetc gelul . Nu het minder is gegaan vorig seizoen ,en eigenlijk ook het laatste jaar overmars /ten hag . Krijgt de club eindelijk TERECHT eens kritiek ,en daar kunnen ze niet tegen, onze zelfbenoemde kenners . Zelfs echte ajacieden (vd vaart byv )hebben hun twijfels . Maar nee kritiek mag niet,alleen maar huilen omdat ze worden aangepakt . En blijven ze hier arrogante dingen roepen en proberen het om te draaien naar ons toe . Een jaartje kampioen en nu een grote bek byv Als je dat doet krijg je wat terug . Wij lopen niet met een stropdas met 1 erop . Er is nog geen enkele speler of trainer van feyenoord die zegt dat we kampioen worden . En ook ik heb dat niet gezegd . Misschien een enkeling . En waarschijnlijk om tegengas te geven of fff te jennen . Maar in 010 is van arrogantie geen sprake

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, de Feijenoord-entourage begint arrogant te zijn en weet je wat, dat past niet bij hen, omdat Feijenoord nog steeds een klupje uit Nederland is en na lange tijd (14 jaar ?) kampioen mogen zijn, mede het gevolg van de bestuurlijke chaos bij Ajax en in mindere mate bij PSV. Kijk als je het over PSV hebt dat is andere koek, zij mogen wel wat assertiver zijn, omdat PSV historisch gezien groter dan Feijenoord is. Hard hè ?

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind het jammer als Hartman nu al bij Feijenoord weg gaat. Hij is samen met Wieffer de revelatie van het afgelopen seizoen. Hartman moet snel in Oranje spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen