'Volgende Premier League-club toont belangstelling in Quilindschy Hartman; 1908.nl meldt minimumbedrag'

1 augustus 2023, 10:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Waar gister bekend werd dat West Ham United geïnteresseerd is in Quilindschy Hartman, meldt 1908.nl dinsdagochtend dat er nog een andere Premier League-club de verdediger volgt. Promovendus Burnley zou miljoenen over hebben voor de 21-jarige linksachter. Bij de club van Vincent Kompany zou Hartman moeten gaan fungeren als de terug naar Chelsea vertrokken Ian Maatsen.

Het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord-medium weet dat The Clarets tot dusverre nog geen concrete toenadering hebben gezocht met de clubleiding van de Rotterdammers. Er wordt echter zeker niet uitgesloten dat dat later deze transferwindow nog wél gaat gebeuren. Burnley beschikt op dit moment alleen over Charlie Taylor als optie op de linksbackpositie.

Artikel gaat verder onder video

Eerder werd gemeld dat West Ham ook gecharmeerd is in Hartman. The Hammers pakten echter nog niet door met officiële biedingen. Feyenoord is overigens niet van plan om de talentvolle verdediger zomaar te laten gaan. De geschatte waarde van Hartman ligt naar verluidt boven de twintig miljoen euro. Voor biedingen onder dat bedrag wil Feyenoord niet eens onderhandelen.

De landskampioen van het afgelopen Eredivisieseizoen hoopt echter dat Hartman gewoon bij Feyenoord blijft en zijn contract gaat verlengen. De linksback had vorig seizoen een belangrijk aandeel in het veroveren van de titel en laat tijdens de voorbereiding om het nieuwe seizoen alweer een goede indruk zien. In de oefenwedstrijd tegen Benfica was Hartman goed voor een assist op Santiago Gimenez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Burnley west ham dat soort clubs nooit doen . De cl in met Feyenoord ,en dan misschien volgend jaar de stap nemen . Dan heeft hij meer ervaring en kom je ergens toch anders binnen ,en je levert nog meer op

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer voor Feijenoord, Hartman is wat mij betreft de beste linksback van dit moment bij ons. Hij is sterk, is snel, hij is ook technischer dan de meeste backs.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer !? Is hij al weg dan ?. Jij neemt ook echt alles serieus wat er wordt gezegd in de media . De echte top gaat (nog) niet komen en deze teams gaan niet betalen wat dtk wil. Denk ook dat hartman zelf weet dat blijven beter voor hem is .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer voor Feijenoord dat er voor hem belangstelling is, jij leest ook zwak hoor. Wat Hartman denkt en weet daar heb je totaal geen kennis van, sorry. Mijn motto is: als je weg kan en financieel veel beter van wordt, gewoon weg gaan. Nu is het nog wel leuk bij Feijenoord, maar is geen garantie voor de toekomst. Neem voorbeeld aan De Ligt, Frenkie, Simons.....

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bedragen van 20 miljoen of meer voor Hartman moet je natuurlijk direct aanpakken. Alsof je voor een deel van dat geld geen vervanger zou kunnen aantrekken. We hebben het ook niet over een geweldige speler, kijk nog eens de beelden terug van een Kudus tegen Hartman. Werd helemaal zoek getikt. Terwijl Kudus volgens het Feyenoord kamp geen tientallen miljoenen waard is.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hartman is de beste lb van nederland . En nog jong dus kan idd nog leren . Maar heeft alles inzich om een topper te worden . Na een jaar cl gaat hij voor veel meer weg . Ik heb hem zondag van dichtbij gezien en als je het vergelijkt met mei . Dan heeft deze speler zoveel stappen alweer gemaakt deze zomer .

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kerkez was de beste linksback van Nederland naar mijn mening.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen