'Quilindschy Hartman verschijnt op verlanglijstje van club uit de Premier League'

31 juli 2023, 17:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Quilindschy Hartman wordt in de gaten gehouden door West Ham United. De club uit Londen is op zoek naar een linkervleugelverdediger en heeft de smaakmaker van Feyenoord op het lijstje staan. Hartman is echter niet de eerste optie voor de ploeg van manager David Moyes.

West Ham ziet in Adrien Truffert namelijk de meest geschikte aanwinst voor de positie van linksback, zo weet het Engelse medium Daily Mail. Hij staat momenteel nog tot medio 2025 onder contract bij Stade Rennes in de Ligue 1. De 21-jarige jeugdinternational van Frankrijk lijkt echter snel een telefoontje van West Ham te kunnen verwachten en datzelfde geldt voor zijn club.

Artikel gaat verder onder video

Truffert is momenteel geblesseerd en dus heeft West Ham naar verluidt een lijstje opgesteld met alternatieven. Daarop zou naast Hartman ook Cameron Pring van Bristol City staan. De 21-jarige Hartman brak vorig seizoen door in De Kuip en is inmiddels een vaste waarde voor trainer Arne Slot. Het jeugdproduct van de Rotterdammers heeft nog een contract tot medio 2025.

De supporters van West Ham maakt zich inmiddels zorgen over het gebrek aan aanwinsten. Naar verluidt hebben the Hammers aangeklopt voor Harry Maguire, James Ward-Prowse, Scott McTominay, Ian Maatsen en Ajax-sterkhouder Edson Álvarez. De aanbiedingen lieten hun werkgevers echter koud. De club heeft nog een maand om alsnog wat slagen te slaan op de transfermarkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

WestHam gekkies, Hartman blijft gewoon bij ons en dat is Feyenoord, als hij weggaat is het na de CL periode en dan voor de som van35 miljoen, dus voor dat zij het in de kop halen een bod te doen dit goed lezen dus als ik jullie was gewoon voor die Truffel gaan

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Op een lijstje is prima . Hartman moet dat als het waar is nooit doen als ze komen. Lekker blijven en cl spelen . Daarna de stap maken naar een iets betere en stabielere club dan west ham

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het wordt hoog tijd dat de clubs eens bij hun eigen ten rade gaan en de bond het niet meer toestaat in geheel Europa of de Wereld dat er maar spelers van buitenaf gekocht wordt ten nadele van de eigen jeugd. Ieder team moet maar zorgen voor een goede opleiding en minimaal 6 zelf opgeleide spelers in het eerste hebben staan. en dan nog 3 uit eigen land en dan mogen ze er nog 2 van buitenaf kopen. In vele landen speelt er niet eens meer een eigenlandgenoot mee onderhand en Engeland zet de troon door alles maar voor een appel en ei van het vaste land te kopen tot zelf jeugd toe. FIFA en UEFA moeten eens ingrijpen. Supporters kunnen hun eigen spelers niet eens meer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen