Feyenoord ontvangt toenadering van Vitesse, dat 'wraak' kan nemen op FC Utrecht

27 augustus 2023, 23:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Vitesse is concreet voor Ramon Hendriks, zo weet 1908.nl zondagavond te melden. De verdediger van Feyenoord wordt al langere tijd begeerd door FC Utrecht, dat 'alle zeilen bijzet om de deal in leven te houden'.

Hendriks speelde vorig seizoen op huurbasis voor Utrecht, al kwam hij door knieblessures niet verder dan vier officiële wedstrijden. Utrecht wil graag nog een seizoen kunnen beschikken over Hendriks, zo bevestigde technisch directeur Jordy Zuidam vorige maand al aan Voetbal International.

Artikel gaat verder onder video

"Ramon is inderdaad interessant, zeker. We houden zijn situatie en de markt goed in de gaten", zei Zuidam toen. "Wij zijn tevreden met de groep die er nu staat, maar ik sluit niet uit dat er zich nog kansen voordoen waarop wij denken dat we moeten toeslaan."

Nu wil Vitesse echter tussenbeide komen. De interesse wordt ook bevestigd door journalist Chris Tempelman van Voetbal International, die schrijft: "Vitesse lijkt verdediger Ramon Hendriks van Feyenoord op de radar te hebben. Daarmee kunnen de Arnhemmers Utrecht aftroeven en op die manier 'wraak' nemen op de Flamingo-deal van Utrecht." Ryan Flamingo maakte vorig seizoen als huurling indruk bij Vitesse en was opnieuw welkom in Arnhem, maar koos voor Utrecht.

© ProShots

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen