Iniesta verrast met keuze voor nieuwe club: géén hereniging met Messi

7 augustus 2023, 20:30
Foto: © ProShots

Andrés Iniesta vervolgt zijn loopbaan in het Midden-Oosten. De 39-jarige middenvelder arriveert maandagavond in Dubai en wordt dinsdagochtend voorgesteld als nieuwste aanwinst van Emirates Club in de Verenigde Arabische Emiraten, weet journalist Fabrizio Romano.

Iniesta werd vorige maand nog in verband gebracht met Inter Miami, waar hij herenigd zou kunnen worden met Lionel Messi, Sergio Busquets en Jordi Alba. Het leek een logische vervolgstap, maar de Spanjaard kiest toch voor het grote geld in de VAE. Hij gaat een contract tekenen tot de zomer van 2024, met een optie voor een extra jaar.

Artikel gaat verder onder video

Deze zomer nam Iniesta na vijf seizoenen afscheid van het Japanse Vissel Kobe, de club die hem in 2018 overnam nadat hij zijn hele loopbaan tot dan toe uit was gekomen voor Barcelona. Iniesta hintte toen al dat het afscheid niet zijn definitieve afzwaaien als prof zou betekenen.

Emirates Club eindigde vorig seizoen als tweede op het tweede niveau van de Verenigde Arabische Emiraten en promoveerde daarmee naar de hoogste divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen