'PSV verhoogt bod op Hirving Lozano, dit is hoe Napoli erover denkt'

28 augustus 2023, 16:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV heeft het bod op Hirving Lozano verhoogd, zo meldt het Italiaanse TMW. Na het eerste bod van tien miljoen euro heeft technisch directeur Earnest Stewart zich nu bij Napoli gemeld met een bedrag van twaalf miljoen euro. Transferjournalist Gianluca Di Marzio komt echter met andere informatie: volgens hem is er echter géén nieuw bod uitgebracht.

De Italiaanse media melden allebei dat Napoli heeft gecommuniceerd dat de vraagprijs vijftien miljoen euro is. Volgens TMW wil de club ook een doorverkoopclausule van 25 procent. Ondertussen werkt Napoli aan de komst van Eintracht Frankfurt-aanvaller Jesper Lindstrøm en die onderhandelingen verlopen voorspoedig. Mede daardoor lijkt Napoli bereid afscheid te nemen van Lozano. Er is dan ook 'optimisme' omtrent de transfer van Lozano, zo klinkt het bij TMW.

Artikel gaat verder onder video

Mogelijk wil PSV met de komst van Lozano inspelen op een vertrek van Johan Bakayoko, voor wie deze week een bod van Burnley binnenkwam. Lozano speelde tussen 2017 en 2019 al voor PSV. Hij kwam over van Pachuca en groeide uit tot een publiekslieveling. De Mexicaan was namens PSV goed voor 79 officiële wedstrijden, waarin hij 40 keer scoorde en 23 assists gaf. Vervolgens verdiende Lozano een transfer naar Napoli.

Met een transfersom van circa veertig miljoen euro werd Lozano de duurste PSV'er ooit. In dienst van Napoli kwam hij sindsdien tot 155 officiële wedstrijden, 30 doelpunten en 17 assists. Lozano, inmiddels 28 jaar, heeft een contract tot medio 2024 bij Napoli. Hij bleef in de eerste twee competitiewedstrijden van het seizoen negentig minuten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar gaat weer een deel van mijn belasting geld naar dat gat.

De stoker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Naar al het voetbal gaat ons belastinggeld, omdat niemand zich kan gedragen

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo'n goede voetballer als Lozano, wat een koopje. Is PSV echt zo armlastig dat ze geen 15 miljoen plus op tafel kunnen leggen voor Chucky ? Ik hoop niet dat Lozano een tweede Brobbey wordt.

Oudebinnenweg
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is ook het salaris meneer krotje a 4 miljoen netto.. Zoveel slechtzienden hier. Dnek je dat Chucky zegt ow nou omdat het psv is doe ik wel 2,5 pj. Shut up!.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Resultaten uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst, oftewel ik vrees dat vriend Lozano niet meer die grandioso is die hij ooit was toen PSV hem verkocht. Bezint eer ge begint !

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Psv is aan het gokken om zeker cl te halen Leeft boven haar stand .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen