Romano meldt exclusief nieuws: 'Ajax verhoogt bod op Sutalo en stelt ultimatum aan Dinamo Zagreb'

9 augustus 2023, 10:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Fabrizio Romano is met een nieuwe update gekomen over de onderhandelingen tussen Ajax en Josip Sutalo. De verdediger van Dinamo Zagreb wordt al geruime tijd gelinkt aan een overstap naar Amsterdam, en zou naar verluidt na de Champions League-voorrondes mogen verkassen. De Italiaanse transferexpert meldt echter dat Ajax met een gloednieuw (verhoogd) bod is gekomen op de verdediger.

Romano komt dinsdagochtend met ‘exclusief’ nieuws. “Ajax heeft een nieuw bod ingediend op Sutalo: twintig miljoen euro plus bonussen heeft de club over om de centrale verdediger te contracteren”, schrijft de transferspecialist op X, voorheen bekend als Twitter.

Artikel gaat verder onder video

“Ajax heeft er nu alle vertrouwen in dat ze de transfer voor elkaar gaan krijgen. Ze willen wel binnen twee dagen een antwoord, anders gaan ze kijken naar een alternatief”, vervolgt de Italiaan. Dat zou betekenen dat er eindelijk een doorgang komt in de langdurige geruchten rondom de Ajax en Kroatische verdediger. Sutalo wordt sinds halverwege juli gelinkt aan een overstap naar Amsterdam.

Sindsdien zijn er een hoop dingen gezegd en geschreven over de stopper van Dinamo Zagreb. Het laatste nieuws was dat zijn club pas zaken wilde doen als zij wel of geen Champions League-groepsfase zouden spelen. Het eerste bod van Ajax bedroeg naar verluidt zo’n negentien miljoen euro, plus vier miljoen aan mogelijke bonussen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

AJAX MOET ER MEE STOPPEN HET IS NET EEN KIND EEN. LOLLY VOOR HOUDEN EN WEER WEG HALEN HET GAAT NIET LUKKEN HIJ KOM AL WEKEN DE REVUE VOORBIJ
GRAAG ANDERE NAAM UIT DE GRABBELTON STRAKS WORDT HET NOG 30 40 MILJOEN NIET DOEN AJAX HAD AL LANG DOOR MOETEN SCHAKELEN NAAR EEN ANDERE SPELER

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax a.u.b. zoek een andere speler, jullie worden door die Dynamo-maffia om de tuin geleid. Voor mijn gevoel zijn ze nogmet een andere club bezig. En deze Sutalo zal heus niet de verdediging naar grote hoogten brengen. Ajax schiet op, zo snel mogelijk ook die Aertsen lozen.

ARIE1997
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het vorige bod 19 miljoen plus bonussen was, en nu 20 plus zou zagreb dan wel akkoord gaan, ik weet niet wat hun financiële situatie is??, ajax heeft al 100 miljoen binnengehaald Timber bassey, en alvarez, maakt er dan 25 van als ajax zijnde, voor bassey werd ook 23 betaald. Misschien kan sutalo zelf even pushen bij zagreb??, hij schijnt graag naar ajax te willen?

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij Bassey zat geen doorverkoop, dan kan de prijs iets omhoog. Maar goed, 2 dagen.. dan weten we het. Hard tegen hard

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe langer het duurt, hoe kleiner de kans is dat hij komt ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen