Ryan Babel zorgt voor hilariteit na tweet gericht aan Elon Musk: 'Krijg ik nu mijn boete teruggestort?'

17 augustus 2023, 12:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ryan Babel heeft de lachers op de hand gekregen na een bericht op X, het voormalige Twitter. Twaalf jaar geleden speelde de Nederlander voor Liverpool, en kwam onder vuur te staan na een wedstrijd tegen Manchester United. Babel plaatste een foto van de inmiddels gestopte scheidsrechter Howard Webb in een United-shirt, en moest daarvoor destijds een boete van tienduizend euro voor betalen.

Daarmee werd de aanvaller de eerste Premier League-speler die een boete kreeg wegens social media-uitlatingen. Dankzij een tweet van Elon Musk, de oprichter van X, meent Babel dat dit bedrag teruggestort moet worden. Musk plaatste namelijk eerder een bericht met de tekst. “Als je ooit oneerlijk bent behandeld door je werkgever omdat je iets op dit platform heb gepost, zullen wij dit bedrag terugbetalen. Er is geen limiet.”

Artikel gaat verder onder video

Twee dagen geleden reageerde Babel op de woorden van Musk. Hij plaatste een schermafbeelding van het artikel uit 2011, en probeert nu zijn gram te halen bij de X-CEO. “Denken jullie dat ik mijn Howard Webb-boete kan terugvorderen? Ik vraag het me gewoon af”, schreef de Nederlander, die daarmee de lachers op de hand kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen