Transfer van Van de Beek klapt: Arsen Zakharyan krijgt de voorkeur

13 augustus 2023, 21:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Donny van de Beek lijkt een transfer naar Real Sociedad te kunnen vergeten. De Spaanse Champions League-deelnemer is naar verluidt niet meer geïnteresseerd in de middenvelder van Manchester United, en richt de pijlen nu op voormalig Ajax-, PSV- én Feyenoord-transfertarget Arsen Zakharyan van Dinamo Moskou. Dat meldt Manchester Evening News zondagavond.

Van de Beek is al langere tijd op zoek naar een nieuwe club, omdat hij bij het Manchester United van Erik ten Hag niet kan rekenen op een vaste basisplaats. Real Sociedad gold als de belangrijkste kandidaat als nieuwe eindbestemming van de aanvallende middenvelder, maar lijkt nu door te schakelen.

Artikel gaat verder onder video

Zakharyan is de volgende naam die op het transferlijstje van Sociedad verschijnt. De Russische middenvelder stond een aantal weken geleden op de radar van Ajax, PSV én Feyenoord, maar was waarschijnlijk te duur voor de Nederlandse topclubs.

Journalist Martin Blackburn van The Sun meldde dat Ajax Van de Beek eventueel op huurbasis zou willen terughalen, maar dit werd zondagmiddag ontkracht door transferspecialist Fabrizio Romano. Volgens de Italiaan zijn er geen ‘concrete’ gesprekken gaande tussen de middenvelder en zijn oude club. Wél praat de 26-jarige voetballer met andere clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen