15 Las Palmas-spelers missen vlucht richting Sevilla om onbegrijpelijke reden

17 september 2023, 10:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De voorbereiding van La Liga-club Las Palmas voor het treffen met Sevilla is behoorlijk verstoord. Een deel van de selectie miste zaterdag de vlucht richting Sevilla. De reden daarvoor is behoorlijk pikant: vijftien spelers dachten nog rustig een koffietje te kunnen drinken, maar dat pakte behoorlijk verkeerd uit.

De vijftien spelers liepen weg uit da gate om koffie te halen op het vliegveld, maar raakten vervolgens de weg kwijt en waren niet op tijd terug om het vliegtuig te halen. Er waren bovendien verschillende gedachtes over de vertrektijd van het vliegtuig. Niet alleen vijftien spelers waren betrokken bij de verdwaalde groep, ook twee fysiotherapeuten waren niet op tijd terug.

Artikel gaat verder onder video

De spelers moesten uiteindelijk met een andere noodvlucht alsnog richting het vaste land van Spanje reizen. Dat ging direct daarna wel met succes, want in samenwerking met luchtvaartmaatschappij Binter werd een vlucht geregeld, die bijna nog op hetzelfde moment aankwam in Sevilla als de reguliere vlucht. Vice-president Nicolás Ortega, die eigenlijk nog later zou vertrekken, begeleidde alle achterblijvers in de vlucht.

Om 18.30 uur trapt de nummer achttien van La Liga af op bezoek bij Sevilla. Hopelijk voor de club van Gran Canaria zijn de spelers dan wel op tijd aanwezig in het stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kan naar de spelers kijken, maar hier heb je nou precies een team manager voor.

De stoker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alsof dat een enorm grote luchthaven is. Gewoon domme actie

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus je speelt 19 uitwedstrijden in een seizoen en al die wedstrijden moet je met het vliegtuig. Dan ken je toch dat vliegveld op je duimpje? Ik kan me nog voorstellen dat een nieuwe aanwinst die fout kan maken maar 15 spelers zijn er wel erg veel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen