Ajax ontvangt op gitzwarte zondag toch nog hoopvol nieuws

17 september 2023, 19:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Olympique Marseille heeft een matige generale repetitie achter de rug voor het Europa League-duel van aanstaande donderdag met Ajax. De Franse grootmacht kwam zondag op eigen veld tegen Toulouse niet verder dan een bloedeloos gelijkspel: 0-0.

Zo is er toch nog hoopvol nieuws voor Ajax na een verder zeer teleurstellende zondag. De Amsterdammers verloren eerder op de dag in de Eredivisie met 3-1 van FC Twente. Ajax speelt donderdag op eigen veld tegen Marseille de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League en zal, ondanks de dramatische vorm waarin het elftal van Maurice Steijn verkeerd, het idee hebben kansrijk te zijn.

Artikel gaat verder onder video

Marseille speelde vanavond tegen Toulouse geen beste wedstrijd en mocht uiteindelijk nog van geluk spreken dat het met een punt veld stapte. Thijs Dallinga kreeg vier minuten voor namelijk vanbinnen het strafschopgebied namelijk een uitgelezen mogelijkheid om Toulouse de volle buit te bezorgen, maar hij schoot in zeer kansrijke positie wild over. Door de remise staat Marseille na vijf duels in de Ligue 1 met negen punten vierde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

genoeg is genoeg! stein stel alleen Nederlanders op!

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het klopt dat Ajax met bijna alleen buitenlandse spelers speelt, én dat dit zéér terecht de hoofdreden blijft dat ze zéér ver ondermaats spelen ! ! Klopt de geruchten op sociaal media dat Erik ten Hag mogelijk doet terugkeren naar Ajax ? Het zou wel een eerste topaanwinst zijn met daarna de alle aangekochte spelers te laten vertrekken én dan eindelijk wél minimaal 4 echte topspelers te halen én met daarbij minimaal 4 toptalenten uit eigen jeugd te doen betrekken ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen