Antony hoeft zich na interlandperiode niet te melden bij Manchester United

10 september 2023, 14:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Antony keert na de interlandperiode niet terug bij Manchester United. De 23-jarige aanvaller wordt tot nader order buiten de selectie van de Engelse topclub gehouden. Eerder werd de oud-speler van Ajax al uit de selectie van de Brazilië gezet. Antony wordt door Gabriela Cavallin, zijn ex-vriendin, beschuldigd van huiselijk geweld.

Manchester United geeft Antony de tijd om zijn onschuld te bewijzen. "Ik heb met Manchester United afgesproken om een periode van afwezig te zijn, zodat ik de beschuldigingen tegen mij kan behandelen. Dit was een gezamenlijke beslissing om afleiding voor mijn teamgenoten en onnodige controverse voor de club te voorkomen", aldus Antony in een statement.

Artikel gaat verder onder video

De door Cavallin aangespannen zaak wordt zowel in Engeland als in Brazilië behandeld. "Ik wil benadrukken dat ik onschuldig ben aan de dingen waarvan ik beschuldigd ben. Ik zal volledig meewerken met de politie om hen te helpen de waarheid te achterhalen. Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk terug te keren om te spelen."

Antony werd deze week ook door twee andere vrouwen beschuldigd van mishandeling. Rayssa de Freitas, een influencer en rechtenstudent, beweerde dat ze lichamelijk letsel heeft opgelopen nadat zij in mei vorig jaar door Antony werd aangevallen. Ingrid Lana, een bankier, claimde in een interview dat zij door Antony tegen een muur werd geduwd toen zij weigerde seks met hem te hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Onana, Anthony de nieuwe mens, wat een klootzakken, ja wat wil je als je door geluk goed kan ballen en daarom uit de stront gehaald wordt.

Piet Gerrist, Ede
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

"Bevooroordeeld" noemen ze dat. Wacht nu eerst de feiten af voordat je zo'n opmerking plaatst.

Maupie
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Eens Piet, Heeft hij wel vaker last van.

De stoker
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Schuldig

Dexi
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Terug naar Ajax of Nederlander worden door neutralisatie als Anthony nog wil blijven voetballen of trainer worden. Bij Ajax en het Nederlandse elftal word je gewoon opgesteld ook al heb je een moord gepleegd ( kluivert) of iemand ernstig mishandeld( Promes) In Nederland doen we er niet moeilijk over zelfs met drank op iemand aanrijden (Blind) en veroordeeld worden, mag je in het bestuur plaats nemen of zelfs bondscoach worden.

KingCrimson
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Je mag het niet hardop zeggen maar dit zijn jongetjes met veel geld op de bank en ik kan me zomaar voorstellen dat de vriendinnetjes van die jongetjes óók graag wat centjes willen hebben.....

De stoker
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Je hoeft die jongen maar verkeerd aan te kijken en hij wordt al boos, dat is meerdere malen gebleken op het veld. Dus het zal thuis niet anders zijn.

Cheers
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik heb de vrouw van Suarez anders nooit in de media gehoord over een bijtincident in huiselijke kring

De stoker
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Waarschijnlijk houdt ze ervan en vindt ze het lekker

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen