Dodelijk moment voor Maurice Steijn in beeld gebracht tijdens RKC - Ajax: ‘Hij is de groep kwijt’

30 september 2023, 22:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Een zeer opvallend moment zaterdagavond in de eerste helft tussen RKC Waalwijk en Ajax. Nadat het spel stil lag vanwege een blessurebehandeling, meldden Carlos Forbs, Gastón Ávila en Jostip Sutalo zich aan de zijlijn voor instructies. De instructies werden echter niet gegeven door hoofdtrainer Maurice Steijn, maar door diens assistenten Hedwiges Maduro en Said Bakkati. 

Het moment leidde reeds tijdens de wedstrijd online tot grote verbazing. Maduro en Bakkati communiceerden opzichtig met Forbs, Ávila en Sutalo; Steijn keek het met zijn handen in de zijn zakken aan. “Dit shot zei zoveel… Maduro en Bakkati die aanwijzingen geven en Steijn staat erbij en kijkt ernaar... Weet die gast überhaupt het plan wel?”, vraagt een supporter van Ajax zich hardop af op X, voorheen Twitter.

Het moment aan de zijlijn is veel meer kijkers opgevallen. “Pijnlijk beeld hoe Steijn daar bij staat en Maduro met Bakkati zijn taken overneemt. Hij is de groep kwijt”, schrijft iemand anders. Sam van Raalte, voormalig hoofdredacteur van VICE Sports, spreekt in een (inmiddels verwijderde) tweet ook van een ‘bijzonder beeld’. “Ajax-spelers die tijdens de blessurebehandeling van Hato in overleg gaan met Bakkati en Maduro. Steijn die erbij staat en probeert mee te luisteren.”

© ESPN

Volg de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax in ons liveverslag!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.