Fraaie goal Dumfries baat Inter niet: Klaassen debuteert met pijnlijk verlies

27 september 2023, 22:57
Foto: © ProShots

Davy Klaassen heeft woensdagavond zijn debuut voor Internazionale niet kunnen opluisteren met drie punten. Ondanks een treffer van Denzel Dumfries gingen de Nerazzurri op eigen veld onderuit tegen Sassuolo.

Op slag van rust zorgde Dumfries op bijzonder knappe wijze nog wel voor een voorsprong voor de verliezend finalist van de Champions League van afgelopen seizoen. De Nederlandse wingback kapte vanaf zijn vaste rechterkant naar zijn linkerbeen en haalde vervolgens daarmee de trekker over: 1-0.

In de tweede helft kwamen de bezoekers echter sterk terug. Tien minuten na de thee zette Nedim Bajrami beide ploegen weer op gelijke hoogte. Amper tien minuten later haalde Domenico Berardi snoeihard uit met links, waardoor Sassuolo een beslissende 1-2 voorsprong nam.

Inter moest op zoek naar in ieder geval een gelijkmaker, maar zou die niet meer maken. Dit ondanks het debuut van Davy Klaassen, die vijf minuten voor tijd in het veld kwam voor Hakan Çalhanoglu. De ex-Ajacied kon het tij echter ook niet keren, waardoor Inter voor het eerst dit seizoen niet wist te winnen in de competitie. Ondanks de nederlaag gaat de ploeg van trainer Simone Inzaghi nog wel aan kop; stadgenoot AC Milan heeft eveneens vijftien punten maar op basis van het onderling resultaat in de stadsderby (5-1) staan de blauwzwarten nog altijd bovenaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Ondanks de nederlaag gaat de ploeg van trainer Simone Inzaghi nog wel aan kop; stadgenoot AC Milan heeft eveneens vijftien punten maar een minder doelsaldo."

Nee, in Italië gaat onderling resultaat voor doelsaldo en Inter heeft AC een paar weken terug opgerold. Daarom staan ze nog bovenaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen