Ongeloof om waarschijnlijke aanvoerder Ajax zondag: ‘Onze slechtste speler, dan kijk ik nooit meer’

2 september 2023, 15:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Devyne Rensch draagt zondagmiddag waarschijnlijk de aanvoerdersband voor Ajax in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Eerste aanvoerder Steven Bergwijn is geblesseerd, terwijl Steven Berghuis geschorst is en Davy Klaassen op de slotdag van de zomerse transferperiode naar Internazionale vertrok. 

Trainer Maurice Steijn sorteerde vrijdag op de persconferentie al voor op het aanvoerderschap van Rensch. “Misschien wordt het Rensch wel”, reageerde de oefenmeester toen hem werd gevraagd wie zondag de aanvoerder van Ajax zal zijn bij afwezigheid van Bergwijn. 

Dat Rensch Ajax tegen Fortuna Sittard mogelijk het veld op leidt, zorgt op social media voor verbazing en verontwaardiging onder supporters van de Amsterdamse club. De twintigjarige rechtervleugelverdediger is al geruime tijd het mikpunt van kritiek. Rensch debuteerde drie jaar geleden op zeventienjarige leeftijd in de hoofdmacht van Ajax en mocht in september 2021 zelfs debuteren voor het Nederlands elftal. De laatste maanden gaat hij echter door een diepe vormcrisis.  

“Dus onze slechtste speler is zondag aanvoerder”, reageert een supporter van Ajax verontwaardigd op X. Een andere fan reageert met: “Onmogelijk, het signaal dat je daarmee afgeeft…” Een andere gebruiker vindt dat de geloofwaardigheid van Steijn ‘hard achteruit rolt’ indien Rensch zondag aanvoerder is. “Dan kijk ik nooit meer”, klinkt het tot slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vrees met grote vreze dat Steijn besmet gaat worden met het Ten Hag/Schreudervirus namelijk hardleers te zijn door een slechte speler te selecteren. Rensch moet verplicht op de bank zitten. Je hoeft niet veel van voetbal te "snappen", maar je kunt zien dat Rensch totaal ongeschikt voor de A1 is.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De slechte speler van ajax Rensch Wordt aanvoerder moet niet gekker worden bij ajax

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben zelfs benieuwd wie NU de beste zes spelers van Ajax zijn. Dat lijkt erg moeilijk te kiezen ! !

Finalflow
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rensch moet gewoon banken. Wie er op dit moment aanvoerder wordt maakt me niet zoveel uit omdat ik sinds vorig seizoen totaal geen verschil zie.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maakt verder niet uit toch. Onlogische keuze maar verder ook weer niet zo belangrijk

Rienh
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jeetje hoopte dat die op de bank zat ..geeft die band dan aan Berghuis Rensch had verkocht moeten worden .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen