Sander Schimmelpenninck stoort zich enorm aan verslaggeving Studio Sport Eredivisie over Ajax

17 september 2023, 21:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Studio Sport Eredivisie

Sander Schimmelpenninck heeft zich zondagavond gestoord aan de verslaggeving van Studio Sport Eredivisie rondom de wedstrijd tussen FC Twente en Ajax. Dat laat de journalist en opiniemaker, zelf uitgesproken supporter van FC Twente, blijken op X.

Schimmelpenninck heeft zich gestoord aan het feit dat de verslaggeving van de NPO zondagavond vooral plaatsvond vanuit het perspectief van Ajax. Nadat de NPO een samenvatting van de wedstrijd, die met 3-1 werd gewonnen door FC Twente, had getoond, volgden eerst interviews van Ajax-trainer Maurice Steijn en Ajax-middenvelder Steven Berghuis.

Artikel gaat verder onder video

Na de interviews met Maurice Steijn en Berghuis werd er teruggeschakeld naar de studio, waar presentator Gert van ’t Hof als volgt een interview met FC Twente-aanvaller Sem Steijn aankondigde: “Dan natuurlijk ook de winnende ploeg: FC Twente, met opnieuw een opvallende rol voor Sem Steijn.”

De eerste vraag die verslaggever Jan Roelfs Sem Steijn, goed voor een doelpunt tegen Ajax, vervolgens stelde was of de aanvaller bezig is met de ‘loodzware periode’ die zijn vader Maurice Steijn momenteel beleeft bij Ajax. Dat Roelfs het interview met Sem Steijn startte met een vraag over Ajax, heeft Schimmelpenninck overduidelijk gestoord. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

123Rikketikketik
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik erger me al jaren kapot aan die Sander Schimmelpenninck

Vlear
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In dit geval heeft Sander zeker gelijk En die Jan Roelfs, Amsterdammer, Ajax fan van de bovenste plank. Hij geeft geen objectief verslag bij wedstrijden van Ajax

De stoker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze noemen dat programma ook geregeld Studio Ajax

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is een mening voor FCBoulevard of FCPrive maar niet voor FCUpdate. Volgende keer geen aandacht aan schenken alstublieft

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen