Sergiño Dest massaal uitgelachen om social media-post: ‘Schaamteloos, de mentaliteit van een loser’

22 september 2023, 19:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sergiño Dest wordt massaal uitgelachen op social media. Aanleiding is een bericht dat de vleugelverdediger van PSV daags na de kansloos verloren Champions League-wedstrijd tegen Arsenal (4-0) plaatste op Instagram.

PSV begon de groepsfase van de Champions League woensdagavond met een ruime 4-0 nederlaag op bezoek bij Arsenal. Het elftal van trainer Peter Bosz had niets in te brengen tegen de Engelse grootmacht en kwam er met vier tegendoelpunten zelfs nog genadig van af. Dest speelde als linksback negentig minuten; zijn directe tegenstander Bukayo Saka was goed voor een doelpunt van een assist. 

Ondanks het pak slaag meldde Dest zich een dag later onverschrokken op social media. De 22-jarige international van de Verenigde Staten postte een bijna anderhalve minuut durende video van zijn individuele hoogtepunten in het duel met Arsenal. Dat Dest zijn kans hiertoe schoon zag na het 4-0 verlies, leidt op social media tot verbijstering.

Schaamteloos is het woord dat door gebruikers op X, voorheen Twitter, vooral wordt gebruikt om de actie van Dest te omschrijven. “Hoe haal je het in je hoofd om een compilatie van jezelf te plaatsen nadat je met 4-0 slaag hebt gekregen”, vraagt iemand zich af? Een ander vraagt zich af of Dest überhaupt ‘weet dat hij met 4-0 afgedroogd is’. 

Er is ook bijval voor Dest, zij het weinig. “Om eerlijk te zijn heeft hij het goed gedaan gezien de klus die hij had”, schrijft iemand, refererend aan de duels die Dest als linksback moest uitvechten met Saka. “Ze verloren met 4-0”, lacht iemand, om er vervolgens aan toe te voegen: “Maar ere wie ere toekomt: hij speelde een aardige wedstrijd.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dest moet aan de social media training. 😂

Fran/k
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dat social media kan wmb wel tussen ()’s 😂

Ajeto!
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Maar... le jambon de question (de hamvraag) blijft natuurlijk, vinden de lezers van FCUpdate het echt interessant wat er op X gebeurd?

Fran/k
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

X moet door de mainstream media zoals Fcu niet meer als bron voor meningen worden gebruikt. Dat is hetzelfde als de nieuwsbrief van de TBS kliniek op de voorpagina af te drukken.

Fran/k
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wel heel dapper. Om de goede minuten van de 90 minuten op te zoeken en deze als compilatie achter elkaar te zetten. Denk overigens dat hij nog wel even bezig is met de fouten compilatie. Maar hij is nu op cursus Defending 101.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen