Stijn Spierings mag dankzij speciale regeling terugkeren naar Toulouse; Nederlander groots onthaald door fans

13 september 2023, 23:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © LesViolets.com

Stijn Spierings gaat al na drie maanden terugkeren bij Toulouse. De Nederlandse middenvelder verkaste deze transferzomer na enkele uitstekende seizoenen naar RC Lens. Bij die ploeg heeft Spierings in zijn eerste maanden zó weinig indruk gemaakt, dat hij alweer mocht vertrekken.

In juni tekende de oud-Spartaan een vierjarig contract bij Lens. Deze overstap is echter compleet ongelukkig uitgepakt. Spierings kwam in de voorbereiding niet aan de bak bij de Franse ploeg, waarna hij niet werd ingeschreven voor de Champions League. In dat toernooi werd Lens onlangs gekoppeld aan PSV, maar een weerzien met de Eindhovenaren zit er niet in voor Spierings.

Artikel gaat verder onder video

Maandag verschenen er verrassende geruchten over dat de Nederlandse middenvelder, zelfs buiten de inmiddels afgesloten transferperiode, alweer mocht vertrekken bij zijn nieuwe club. Op basis van een bijzondere regeling in Frankrijk mogen clubs na de sluiting van de window nog één joker inzetten om één speler bij een andere Franse club weg te plukken.

Toulouse heeft deze joker dus ingezet op Spierings. De officiële bekendmaking zal waarschijnlijk niet lang meer op zich doen laten wachten. De Nederlander werd woensdagavond gespot op het vliegveld in Toulouse. Het kan niet anders dat dit te maken heeft met de aanstaande terugkeer. Naar verluidt zou de terugkeer in eerste instantie gaan om een huurdeal. De fans reageerden in ieder geval razend enthousiast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen