Van Gaal krijgt grote complimenten: 'Slechts één man kan hem opvolgen'

5 september 2023, 13:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/FCUpdate

Louis van Gaal werd maandagavond geëerd met een oeuvreprijs tijdens het voetbalgala in Utrecht. Hans Kraay junior, Kees Jansma, Andries Jonker en Koert Westerman laten voor de camera van FCUpdate hun licht schijnen op de carrière van de voormalig bondscoach.

Wat maakt Van Gaal zo bijzonder? Jonker wijst naar de combinatie van zijn prijzenkast en speelwijze: "Er zijn een paar Nederlandse trainers die een geweldige loopbaan hebben gehad. Hij heeft veel bijzondere dingen gepresteerd en meegemaakt. Hij won niet alleen vaak, maar liet zijn ploegen ook vaak uitstekend voetbal spelen."

Artikel gaat verder onder video

De vraag is of Nederland nog zo'n succesvolle trainer gaat afleveren als Van Gaal. Wie zou hem kunnen opvolgen? Kraay junior en Westerman wijzen naar Feyenoord-trainer Arne Slot. "Maar het zijn wel heel grote schoenen om te vullen", weet Kraay. Westerman: "Slot wordt wel een absolute wereldtrainer."

Bekijk de video op YouTube of hieronder via de ePlayer!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"De vraag is of Nederland nog zo'n succesvolle trainer gaat afleveren als Van Gaal" Nou Derksen stop dit maar in je r..t met je opschepperij over 50 jaar voetbalervaring.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen