Hans Kraay junior feliciteert Johan Bakayoko met ‘kleine enveloppe in zijn kontzak’

21 oktober 2023, 23:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

PSV heeft Johan Bakayoko beloond met een verbeterd contract, zo heeft de twintigjarige Belgische vleugelaanvaller zaterdagavond verklapt na het competitieduel van Eindhovenaren met Fortuna Sittard (3-1 overwinning).

Hans Kraay junior vroeg Bakayoko na afloop voor de camera van ESPN of hij zijn contract bij PSV gaat verlengen. “Ik heb al verlengd, maar we houden het binnenskamers bij PSV”, antwoordde de twintigjarige vleugelaanvaller. Bakayoko lag oorspronkelijk nog tot de zomer van 2026 vast bij PSV. De buitenspeler heeft zich naar het hoort niet langer aan de Eindhovenaren verbonden: het lijkt vooral te gaan om een financiële opwaardering. 

“Ik heb niet echt verlengd, gewoon… Ja, ik weet niet hoe ik dat moet uitleggen. Ik weet echt niet hoe men dat noemt. Ik zal het een ander keer uitleggen”, krabbelde Bakayoko enigszins terug. Kraay junior hielp de PSV’er vervolgens een handje: “Je had een contract tot 2026, maar je hebt er wat bij gekregen in je kontzak.” Bakayoko reageert vervolgens bevestigend: “Zeker”, waarna Kraay junior hem feliciteerde met ‘een kleine enveloppe in zijn kontzak’. 

Artikel gaat verder onder video

Kraay junior vroeg Peter Bosz vervolgens ook naar de contractsituatie rondom Bakayoko. De trainer van PSV gaf vervolgens toe dat de jongeling inderdaad een opwaardering heeft gehad. “Die heeft hij ook verdiend”, aldus Bosz.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen