Koeman laat Feyenoord-uitblinker buiten selectie: 'Jullie hebben geen inside information'

9 oktober 2023, 17:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Quinten Timber beleeft een goede seizoensstart bij Feyenoord, maar moet nog wachten op zijn eerste oproep voor het Nederlands elftal. Ronald Koeman krijgt op de persconferentie van maandagmiddag een vraag over de absentie van Timber.

Ondanks de afwezigheid van middenvelders als Frenkie de Jong, Steven Berghuis en Teun Koopmeiners krijgt Timber nog geen kans. “Er zijn zoveel goede middenvelders. Je roept er vijf, zes op. Als je daar niet bij zit, dan vind ik de anderen momenteel iets beter”, verklaart Koeman op de persconferentie.

Artikel gaat verder onder video

Hij lijkt niet overtuigd van het argument dat een middenveld met Timber en de wél opgeroepen Mats Wieffer voor vastigheid kan zorgen, omdat ze elkaar kennen van Feyenoord.

“Ja, oké, ik weet als bondscoach dat iedereen een mening heeft over spelers. Een stukje inside information ontbreekt dan nog weleens”, aldus Koeman. “Met dit elftal hebben we een aantal posities waar we zó veel goede spelers voor hebben: centrale verdedigers, middenvelders… En op andere posities zijn we juist weer beperkter. Er zijn veel meer middenvelders aan wie je zou kunnen denken.”

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

mb621963
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou kom dan maar op met dat stukje inside information!!

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En daar heeft die gelijk in, er zijn spelers die beter zijn dan Timber. Voor Nederlands elftal moet je gewoon de beste zijn punt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen