Opstelling van Feyenoord tegen PEC Zwolle kent één grote verrassing

8 oktober 2023, 11:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle bekendgemaakt. Ten opzichte van het met 3-2 verloren Champions League-duel met Atlético Madrid wijzigt de trainer zijn elftal op drie plekken. Bart Nieuwkoop, Yankuba Minteh en Santiago Giménez spelen in plaats van Gernot Trauner, Ramiz Zerrouki en Ayase Ueda.

Het lag in de lijn der verwachting dat Slot niet drie maar twee wijzigingen zou doorvoeren ten opzichte van de midweekse Europese wedstrijd. De absentie van Trauner in Zwolle komt als een verrassing. Hij heeft klachten overgehouden aan de wedstrijd in Madrid en is niet fit genoeg bevonden om te spelen. Lutsharel Geertruida vervangt hem in het centrum van de verdediging. Bart Nieuwkoop speelt daardoor als rechtsback.

Artikel gaat verder onder video

Het elftal wordt gecompleteerd door Timon Wellenreuther, David Háncko, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Calvin Stengs, Quinten Timber, Minteh, Giménez en Igor Paixao. De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord gaat om 12.15 uur van start en is live op tv te volgen op de zender ESPN 2.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Geertruida, Háncko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixao

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen