Perez vindt deze Feyenoorder zo ontzettend slecht dat hij de piero achterwege laat

21 oktober 2023, 22:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Yankuba Minteh is halverwege de wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse het mikpunt van kritiek bij ESPN. In het programma De Eretribune zijn analisten Kenneth Perez en Karim El Ahmadi bijzonder kritisch op de negentienjarige aanvaller van Feyenoord.

Feyenoord leidt zaterdagavond bij rust met 2-0 tegen Vitesse, door doelpunten van Calvin Stengs en Santiago Giménez. Halverwege maakt in de studio van ESPN vooral het spel van Minteh de tongen los. “Die Minteh is toch wel blind”, analyseert Perez met gevoel voor understatement.

Artikel gaat verder onder video

Normaal gesproken laat Perez in de rust een zogenoemde piero zien, waarmee met beelden het spel van een speler wordt geduid. De Deense analist heeft de piero vanavond echter achterwege gelaten. “Ik heb geen piero van hem gemaakt, want dat is een beetje lullig: hij heeft echt alles verkeerd gedaan.”

Volgens El Ahmadi mist de negenjarige Minteh niet alleen overzicht in zijn spel. “Ik denk dat hij technisch ook heel veel mist. Misschien dat hij daarin iets beter kan worden of dat hij betere keuzes kan maken, maar hij speelt nu als een jonge jongen die voor eigen succes gaat”, aldus de oud-middenvelder, die ook nog wel enige kwaliteiten ziet bij de huurling van Newcastle United. “Als hij wat meer ruimte krijgt kan hij ook wel gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld als hij in de diepte wordt weggestoken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Weerdo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Perez was zelf een modale voetballer, dus naar wie luisteren wij eigenlijk? Yakuba jast er woensdag tegen Lazio sowieso, 1 in.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is die Perez wel helemaal bij zijn verstand. Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n kwal meegemaakt als hij is en zo'n slecht persoontje. Zelf kon hij er geen flikker van en was meestal de slechtste van het veld en dan gaat meneer iedereen maar afkraken. Kan die vent niet van de buis worden gehaald met zijn negatieve kritiek om zijn eigen slechte presteren te onderduiken. Elke wedstrijd heeft hij wel een slachtoffer die hij super slecht vind en dan zijn uitlatingen zijn dermate denigrerend dat ik meteen eigenlijk in staat ben die vent eens goed door elkaar te schudden zodat hij die ze alle 7 moet hebben weer eens op een rijtje krijgt, ondanks dat wel nooit bij die man zal lukken. Wordt tijd dat die annalist of moeten we zeggen plankmisser van de buis wordt gehaald.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen