Ruud Gullit proeft jaloezie bij Ajax-fans: ‘Zij willen deze speler van PSV héél graag hebben’

9 oktober 2023, 22:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Jerdy Schouten heeft in zijn eerste weken als speler van PSV zeer grote indruk gemaakt op Ruud Gullit. Volgens Gullit kijkt menig Ajax-supporter met jaloezie naar PSV, dat Schouten in de zomerse transferperiode terughaalde naar Nederland.

Schouten speelde vier seizoenen in Italië voor Bologna. Afgelopen zomer werd hij door PSV teruggehaald naar Nederland. Gullit is zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van de middenvelder en stelt dat laatstgenoemde ook niet zou misstaan bij Ajax. “Ajacieden zouden hem er héél graag willen hebben. Die vragen zich allemaal af: waarom hebben wij hem niet?”, zegt Gullit maandagavond in het televisieprogramma Rondo van Ziggo Sport.

Artikel gaat verder onder video

“Ik ben fan van Schouten”, vervolgt Gullit. Schouten werd door bondscoach Ronald Koeman niet opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels van Oranje met Frankrijk en Griekenland. “Ik hoop dat hij er binnenkort een keertje bij zit. Hij doet het nu heel goed”, gaat Gullit verder.

De analist en oud-middenvelder is onder meer onder de indruk van de multifunctionaliteit van Schouten. “Als je net bij PSV komt spelen en je speelt met twee vingers in de neus als laatste man… Wat je bij hem ziet: hij speelt altijd vooruit. Hij probeert de bal altijd vooruit te spelen. Maar zijn kans bij Oranje kan nog komen”, besluit Gullit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Ruud Gullit proeft jaloezie bij Ajax-fans: ‘Zij willen deze speler héél graag hebben’" Waar haalt Ruud dit vandaan ? Aanname van hem ? Had Estelle (Johan's nichtje, dochter van Hennie) hem dit ingefluisterd ? Zinloze informatie net als Ruud DE ex-topspeler bij Rondo tot een goedkope kletser verworden is. Kijk dit is zo'n geval waar King Crimson toch gelijk in heeft. Ajax dit Ajax dat.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ruud is een nep n.g.r

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ruudje is een ajax hater , dus vind t maar al te mooi wat er bij Ajax gebeurd. Toen het hosana was in Amsterdam was hij altijd aan t calimeroen . T is een sneu persoon

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ah gutte . Gullit de Ajax hater komt weer om de boxht met zijn irritante opmerkingen. Deze nep analist is zelf jaloers omdat Ajax booit interesse had in hem als speler .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ruudje vond het niet leuk dat Ajax hem niet bij Haarlem oppikte. Ik zag Ruudje af en toe in gerenommeerde buitenlandse voetbalprogramma's, maar hij is wel erg "goedkoop" geworden met zijn geklets in Rondo, hij mist aandacht en is publiciteitsgeil. Hij had/heeft wel een mooie vriendin als ik hem wel eens met haar zag winkelen/wandelen bij ons op het Gelderlandplein.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen