Van Gaal trapt gaspedaal vol in: binnenkort gesprek over onmiddellijke transfer naar Ajax

12 oktober 2023, 21:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax zet alles op alles om Alex Kroes op korte termijn los te weken bij AZ. De Telegraaf meldt donderdagavond dat Michael van Praag en Louis van Gaal binnenkort namens de Amsterdamse club met AZ gaan praten over een vroegtijdige overgang van Kroes.

Kroes treedt in principe pas op 15 maart 2024 in dienst als algemeen directeur bij Ajax. Hij wordt in de Johan Cruijff ArenA de opvolger van Edwin van der Sar. AZ wilde Kroes aanvankelijk pas op 15 maart 2023 naar Ajax laten vertrekken, maar algemeen directeur Robert Eenhoorn van AZ zette onlangs bij ESPN de deur al op een kier voor een eerdere overstap van Kroes.

Artikel gaat verder onder video

Ajax zal nu dus met AZ gaan onderhandelen over een eerdere overgang van Kroes. Volgens Mike Verweij van De Telegraaf hebben rvc-voorzitter Michael van Praag en Van Gaal, de adviseur van de commissarissen, volgende week een afspraak staan met AZ-directeuren Robert Eenhoorn en René Neelissen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou voor ajax alleen maar goed zijn Om alex kroes eerder aan te stellen En ook beuker

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij AZ is een ex-honkballer directeur. Moet niet gekker worden met honkballers, volleyballers en hockeyers op belangrijke posities in de voetballerij want deze mensen kennen de voetbalwereld niet en de club al helemaal niet.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En doet dhr Eenhoorn het niet goed dan? Als je de kwaliteiten bezit maakt afkomst, geslacht, kleur, seksuele voorkeur of in dit geval achtergrond toch niet uit? Andy Van der Meijde heeft een voetbal achtergrond, zou u die als directier kiezen?

Omar de Wijze
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er was eens een voetballer die werd varkensboer ergens in Spanje...........het resultaat kennen we......

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook ik ben voorstander om Alex erg snel naar Ajax te halen. Ik denk dat ze bij AJAX op de achtergrond met belangrijke punten goed bezig zijn, maar alleen dat wij het (nog) niet weten ! !

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat hoop je 🤣🤣🤣

Tonnie14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaaap ga naar je eigen club .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heerlijke nieuwsgaring sinds Louis Van Gaal actief met Ajax bezig is. Actie dat willen wij zien en Ajax zal snel weer aan de top terugkeren. Ik bespeur nu al lichte bibbers bij de concurrentie. Sorry Ajaxvijanden voor mijn enthousiasme, maar ik geniet nu weer van mijn Ajax, niet boos worden.

wzawzdb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ja Ajax komt er weer aan hoor lieve Ajaxieden. Laat die droeftoeters nou nog ff genieten van het slechte spel van Ajax! Na de winterstop doet Ajax gewoon weer mee😊

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen