Bruno Fernandes zegt ‘sorry’ tegen Galatasaray-fans voor gedrag van ploeggenoot Garnacho

29 november 2023, 19:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Alejandro Garnacho heeft Manchester United woensdagavond een droomstart bezorgd in het Champions League-duel met Galatasaray. Het Argentijnse toptalent zorgde al na elf minuten voetballen voor de 0-1 namens het elftal van trainer Erik ten Hag. Opvallend was dat Garnacho door nota bene door aanvoerder Bruno Fernandes tot de orde werd geroepen vanwege de manier waarop hij zijn treffer vierde.

Garnacho ging na het doelpunt dat hij maakte, een hard schot in het doek van het doel, de confrontatie aan met de fanatieke aanhang van Galatasray. De negentienjarige linksbuiten maanden de supporters van de Turkse grootmacht eerst tot kalmte en legde hen vervolgens het zwijgen op door de vinger op de lippen te leggen. Daar bleef het niet bij, want Garnacho legde zijn vinger ook nog eens provocerend achter zijn rechteroor. 

Artikel gaat verder onder video

Fernandes greep vervolgens in. De Portugese aanvoerder en sterspeler van United haalde Garnacho eerst weg bij de aanhang van Galatasaray en maakte vervolgens in woord en gebaar aan de Argentijn duidelijk zijn doelpuntenviering af te keuren. Fernandes leek zich vervolgens zelfs te verontschuldigen jegens de supporters van Galatasaray voor het gedrag van zijn ploeggenoot. 

Voor Garnacho kan zijn geluk op dit moment evenwel niet op. Afgelopen zondag stal hij in de competitiewedstrijd van United tegen Everton (0-3 overwinning) ook al de show met een magistrale omhaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen