Feyenoord-probleem gespot door PSV'er: 'Zo'n type mist Arne Slot'

30 november 2023, 14:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord moet komend weekend winnen van PSV om nog uitzicht te houden op de titel in de Eredivisie. Maar als het lang gelijk blijft in de Eredivisie-topper, dan hebben de Rotterdammers een probleem, constateert journalist Maarten Wijffels.

“Ik ben benieuwd wat Slot kan bedenken als het gelijk staat”, vertelde hij de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. “PSV heeft een bank. Wat kan Feyenoord brengen om de wedstrijd te winnen? Wie is het geheime wapen van Feyenoord? Ueda kun je erbij doen, maar is er dan nog iets?”, vraagt hij zich hardop af.

Artikel gaat verder onder video

“Wie is de Ismael Saibari van Feyenoord? Wie is de Ricardo Pepi van Feyenoord? Je kunt zeggen dat Ueda de Pepi van Feyenoord is. Maar wie is Saibari? Een middenvelder die erin komt en als middenvelder altijd levert”, aldus Wijffels, die denkt dat Feyenoord zo’n type mist vanaf de bank.

De journalist heeft veel zin in de Eredivisie-wedstrijd. “Je verheugt je op de buitenspelers van PSV tegen de backs van Feyenoord. Hartman-Bakayoko kan nog steeds een mooi duel worden en aan de andere kant zal Vertessen spelen. Als je een mix zou maken van de elftallen, dan zou je globaal gezien de meeste Feyenoorders kiezen in de defensie. Hoe verder je naar voren komt, hoe meer je bij de PSV’ers komt. Het middenveld zit er wat tussenin: voor beide valt wat te zeggen. PSV heeft de meeste wapens, maar Feyenoord moet winnen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen