Gullit vol lof: 'Ik was echt onder de indruk, hij was zó verschrikkelijk goed'

13 november 2023, 22:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ruud Gullit heeft genoten van het optreden van Quinten Timber bij Feyenoord tegen AZ. De middenvelder van de Rotterdammers wist het duel tegen de directere concurrent in de Eredivisie te beslissen met een fraai afstandsschot. Gullit is vol lof over de middenvelder, maar ziet wel één verbeterpunt voor hem.

Wytse van der Goot begon in het programma Rondo op Ziggo Sport over de wedstrijd van Feyenoord tegen AZ, waarna Gullit direct over Timber begon: "Hij (Timber, red.) speelde zó goed. Ik was écht onder de indruk. Niet omdat hij die goal maakte, helemaal niet. Hij speelde zó verschrikkelijk goed. Zo dominant en goed aan de bal", zegt Gullit. De middenvelder van Feyenoord was bij veel kansen van de Rotterdamse ploeg betrokken en was tegen AZ een plaag voor het middenveld van de formatie van Pascal Jansen.

Artikel gaat verder onder video

Ondanks dat Gullit ziet dat Timber zich fantastisch aan het ontwikkelen is bij Feyenoord, ziet hij wel één duidelijk verbeterpunt voor de 22-jarige Utrechter: "Eén dingetje wil ik tegen hem zeggen: kijk uit met die tackles die je maakt", zegt Gullit. Timber liep zondag tegen AZ tegen een gele kaart aan: "Er kan een keer een moment komen dat je je gaat blesseren. Hij moet goed kijken wanneer hij die tackle kan maken, en wanneer niet", besluit hij.

Verdient Quinten Timber een kans in Oranje?

Laden...
924 stemmen
Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen