Peter Bosz test in verloren oefenduel nieuwe verdedigende middenvelder uit bij PSV

15 november 2023, 16:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV heeft woensdagmiddag een oefenduel tegen het Duitse Schalke 04 met 0-2 verloren. De Eindhovenaren kwamen voornamelijk met wisselspelers en jeugdspelers voor de dag tegen de club uit de 2,.Bundesliga. Zo kreeg reserve-linksback Patrick van Aanholt de kans om zich te laten zien als verdedigende middenvelder.

Voor Peter Bosz was het oefenduel tegen de Duitse club een mooie kans om spelers als  Mauro Júnior en Armando Obispo, die zijn hersteld zijn van een blessure maar geen minuten in Jong PSV mogen maken, wedstrijdritme de laten op doen. Mauro Júnior werd door de succesvolle trainer van PSV opgesteld als linksback, waardoor Van Aanholt een linie naar voren schoof. Hij speelde tegen Schalke 04 als verdedigende middenvelder. 

Artikel gaat verder onder video

In het eerste bedrijf hielden de twee ploegen elkaar redelijk in een evenwicht, waarna Schalke 04 de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe trok. De Duitsers kwamen na zestig minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een treffer van de ervaren spits Simon Terodde, waarna de wedstrijd vlak voor tijd in het slot werd gegooid door de club uit het tweede niveau van Duitsland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen