Wim Kieft heeft medelijden: 'Het doet bijna pijn aan je ogen als je hem ziet lopen'

13 november 2023, 18:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Wim Kieft, René van der Gijp en Michel van Egmond hebben te doen met Marco van Ginkel. De aanvoerder van Vitesse, die zaterdag een rode kaart incasseerde in de verloren wedstrijd tegen sc Heerenveen (1-3), loopt er volgens Van Egmond ‘verloren bij’.

“Op papier ziet zijn carrière er geweldig uit, in de praktijk is het nooit echt eruit gekomen”, merkt Van Egmond op in de podcast KieftJansenEgmondGijp. Ook Kieft vindt de situatie van Van Ginkel ‘triest’. “Van Ginkel heeft niet heel veel te vertellen – het is niet een heel boeiende persoonlijkheid – maar tien à twaalf jaar geleden was dat echt een goede voetballer. Die jongen heeft alleen maar blessures gehad. Bij Chelsea, bij AC Milan… Dan doet het bijna pijn aan je ogen als je hem ziet lopen. Meer kan hij gewoon niet.”

Artikel gaat verder onder video

Volgens Van der Gijp moet trainer Phillip Cocu ‘blij zijn dat hij daar weg is’. Hij voorspelt dat Vitesse zal degraderen en heeft eveneens te doen met Van Ginkel. “Het kan nooit leuk zijn om van jezelf te weten dat je op nog geen veertig procent zit van twaalf jaar geleden, dat het eigenlijk niet om aan te zien is. Hij blijft op dit niveau, hij zal niet meer beter worden.”

Denk je ook dat Vitesse gaat degraderen?

Laden...
1387 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen