Winston Bogarde kan spoedig aan de slag als assistent en moet Yaya Touré opvolgen

17 november 2023, 21:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Winston Bogarde staat in de belangstelling van het Belgische Standard Luik, zo weet het Algemeen Dagblad vrijdagavond bekend te maken. De assistent-trainer vertrok dit seizoen vroegtijdig bij het Turkse Adana Demirspor, maar zou zijn loopbaan als trainer in België nieuw leven in kunnen blazen.

Volgens Ajax-watcher Johan Inan van het AD heeft Bogarde inmiddels al een aantal gesprekken gevoerd met Standard Luik, dat op een teleurstellende negenede plek staat in de Belgische Jupiler Pro League. De Belgen zijn dringend op zoek naar een nieuwe assistent, nadat Yaya Touré onlangs vertrok bij de club. De oud-middenvelder van onder meer Manchester City gaat in Saudi-Arabië aan de slag.

Artikel gaat verder onder video

Daardoor komt er bij Standard Luik mogelijk een kans voor Bogarde, die afgelopen zomer nog in Turkije begon als assistent-trainer van Patrick Kluivert bij Adana Demirspor. Wegens een verschil van inzicht met de clubleiding kwam er echter snel een einde aan het avontuur van Bogarde in Turkije. Eerder was de oud-verdediger jarenlang werkzaam bij Ajax als assistent-trainer.

Is Standard Luik een goede club zijn voor Bogarde?

Laden...
179 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Foute keuze Winston. Kom zo snel mogelijk terug bij Ajax graag. Ik hoop dat ze bij Ajax uitgeslapen zijn en er alles aan doen om hem terug te halen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen