'Chelsea wil Maatsen en Madueke inruilen voor Feyenoord-aanvaller'

15 december 2023, 14:02   Bijgewerkt: 15 december 2023, 16:05
Foto: © ProShots

Feyenoord moet vrezen voor een vertrek van Santiago Giménez. De aanvaller staat serieus op het lijstje van Chelsea om de grote winteraanwinst te worden. Hoewel Victor Osimhen (Napoli) en Ivan Toney (Brentford) de eerste twee kandidaten zijn, fungeert de Mexicaan als back-optie en is het zeer denkbaar als de club uiteindelijk uitkomt in Rotterdam.

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde ESPN althans. Gezien de financiële situatie van Chelsea is de kans op Giménez beduidend groter dan van de twee andere spitsen, omdat die vermoedelijk duurder zijn. Bovendien zal de club ook spelers moeten verkopen om zich aan de Financial Fair Play-regels van de UEFA te kunnen houden.

Artikel gaat verder onder video

Daarvoor staat ook een flink aantal spelers hoog op de nominatie om de komst van een aanvaller mogelijk te maken. Trevoh Chalobah speelde nog geen minuut door blessureleed en staat in de belangstelling van Crystal Palace. Ian Maatsen wordt gevolgd door Borussia Dortmund, dat hem in de winterstop wil overnemen. Voormalig PSV’er Noni Madueke kwam op voorspraak van Graham Potter en heeft bij Mauricio Pochettino weinig toekomst en voor Armando Broja geldt hetzelfde. De oud-spits van Vitesse mag echter pas weg als Chelsea erin slaagt om een nieuwe spits te halen. Ook Marc Cucurella – die afgelopen zomer lang interesse genoot van Manchester United – mag eventueel verkassen.

Naast dat er een externe aanvaller aangetrokken wordt, komt de rentree van Christopher Nkunku ook nabij. De Fransman kampte met een zware knieblessure, maar heeft de training hervat. Naast een nieuwe aanvaller willen The Blues het liefst ook nog een keeper en centrale verdediger aan de selectie toevoegen, maar het zal eerst moeten verkopen om financieel geen regels te overtreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Het spel gaat weer beginnen hoor, van alle kanten weer een kletsverhaal en roddels. ESPN is ook een sensatie belust geval. Santi heeft duidelijk zelf verklaart niet weg te willen en dan komt Chelsea die aan financial play moeten doen even een speler ophalen of althans een speler zien op te halen voor miljoenen die ze niet kunnen verantwoorden tenzij ze een heel team verkopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen