Dit zijn de potentiële tegenstanders van Ajax in de Conference League

14 december 2023, 23:16
Foto: © Imago

Ajax gaat zich opmaken voor het restant van dit seizoen in de Conference League. De Amsterdammers treffen in de eerste tussenronde vermoedelijk een opponent met perspectief op de volgende ronde. Eintracht Frankfurt, dat dit weekend hardhandig afrekende met Bayern München, lijkt de zwaarste uit het rijtje.

Andere opties zijn Legia Warschau, dat afrekende met AZ in de strijd om de derde plaats. De voormalige werkgever van Josip Sutalo kan met Dinamo Zagreb ook uit de bus rollen. Met Ludogorets kan Ajax een club treffen tegen wie het eerder dit jaar in de voorronde van de Europa League ook speelde.

Artikel gaat verder onder video

De loting voor de tussenronde van de Conference League vindt plaats komende maandag op maandag 18 december om 14:00. De winnaars van de duels op 15 februari en 22 februariplaatsen zich voor de achtste finales.

Potentiële tegenstanders Ajax: Slovan Bratislava, AA Gent, Dinamo Zagreb, Bodø/Glimt, Legia Warschau, Ferencváros, Eintracht Frankfurt of Ludogorets.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van deze tegenstanders is inderdaad Eintracht Frankfurt de zwaarste tegenstander. Van de andere clubs kan Ajax zeker met 3 - 1 winnen tenzij ze erg goed voetbal spelen, en niet zoals vanavond !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen