Hélène Hendriks ontving negatieve reacties: ‘Mensen vroegen: moet jij naar die wedstrijd toe?’

2 december 2023, 22:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Hélène Hendriks is zaterdagavond namens ESPN aanwezig bij Fortuna Sittard - Vitesse. De verslaggeefster bekent dat zij negatieve reacties heeft ontvangen toen bekend werd dat zij door haar werkgever op de kelderkraker in Limburg werd gezet.

“Ik vertelde een aantal mensen dat ik deze wedstrijd ging doen. Toen zeiden ze allemaal: oh, moet je daarnaartoe? Ze vroegen: Moet jij Fortuna – Vitesse doen? Iedereen is natuurlijk helemaal gericht op die topper van morgen”, zegt Hendriks voorafgaand aan het duel in Sittard voor de camera van ESPN, refererend aan de wedstrijd van zondagmiddag tussen Feyenoord en PSV. 

Artikel gaat verder onder video

“Maar ik ga jullie eens lekker warm maken voor deze wedstrijd, want het kan zomaar een hele mooie zijn. Het zijn namelijk de twee minst scorende ploegen van de Eredivisie. Maar dat maakt helemaal niks uit, want er zijn ook andere dingen waar je naar kunt kijken”, kondigde de verslaggeefster Fortuna - Vitesse met veel bombarie aan. Fortuna won uiteindelijk op eigen veld met 3-1 van Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen