Romano: Van de Beek vertrekt bij Manchester United, twee clubs in de race

12 december 2023, 11:51   Bijgewerkt: 12 december 2023, 13:36
Foto: © ProShots

Donny van de Beek (26) heeft in de komende winterperiode een kans om Manchester United te verlaten. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Eintracht Frankfurt: zij leiden de race om de diensten van de oud-Ajacied, die ook op belangstelling vanuit Girona kan rekenen.

Met die update komt Fabrizio Romano dinsdagochtend althans. In beide gevallen gaat het om een huurperiode voor Van de Beek, die na zijn blessureleed totaal niet meer aan bod komt bij de Engelse club van Erik ten Hag. De Duitse club lijkt al bijna akkoord te zijn met The Red Devils, terwijl Girona andere voorwaarden stelt aan een eventuele tijdelijke komst van Van de Beek.

Vast staat dat hij in de komende winter vertrekt op Old Trafford, weet Romano. Over alle competities kwam Van de Beek dit seizoen tot dusver tot 21 speelminuten, verdeeld over twee wedstrijden. Het is de vraag of Van de Beek nog een kans gaat krijgen als Erik ten Hag zou moeten vertrekken: de Nederlandse coach ligt behoorlijk onder vuur momenteel bij de Premier League-club.

De naam van Van de Beek viel recentelijk ook bij FC Barcelona als tijdelijke vervanger van de geblesseerde Gavi en bij Ajax, omdat hij een appartement heeft gekocht in Amsterdam. Ook vanuit Turkije hadden verschillende clubs interesse, maar concreet gaat het momenteel alleen om Girona en Eintracht Frankfurt.

Welke club zou jij Van de Beek adviseren?

Laden...
447 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax want dat niveau kan ie aan ???

Ollie1954
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Bij Ajax € 500.000 per jaar, bij Manchester € 6.000.000....zak hij zich er druk om maken? Denk het niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen