Tafelgast van Studio Voetbal valt in de smaak: 'Zeker als je Van der Vaart gewend bent'

3 december 2023, 23:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Studio Voetbal

Bart Vriends is zondagavond te gast bij Studio Voetbal en kan de kijkers van het praatprogramma wel bekoren. De verdediger van Sparta Rotterdam, die in februari ook al eens aan tafel zat, mag van sommige kijkers wel een vaste tafelgast worden.

Vriends heeft al de nodige ervaring in de media. Hij host samen met collega-voetballers Thomas Verhaar en Maarten de Fockert de Cor Potcast en rondde tijdens zijn voetbalcarrière zijn bachelor communicatiewetenschappen en master Media & Journalistiek af.

Artikel gaat verder onder video

Een carrière in de media lijkt dan ook voor de hand te liggen na zijn actieve loopbaan. "Als Bart Vriends praat hang je aan zijn lippen. Als hij na zijn carrière geen analist wordt vreet ik mijn schoenen op", schrijft een gebruiker van X.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ron@home
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Prima knul! was niet voor niets een ster in 'De slimste mens'. Knul met een goede kijk op voetbal en wat er omheen speelt. Zeker vaker uitnodigen! Vd Vaart vind ik overigens ook niet verkeerd! Beter dan van Hooijdonk. Wat die daar aan tafel doet is mij een raadsel...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen