Verbijstering in Engeland: Willy Boly mag na tackle op de bal tóch gaan douchen

23 december 2023, 17:38
Foto: © Imago

Nottingham Forest is al vroeg in het thuisduel met Bournemouth met tien man komen te staan na een opmerkelijke rode kaart voor centrale verdediger Willy Boly. De 32-jarige Fransman leek toch echt de bal te raken met een tackle, maar scheidsrechter Rob Jones was onverbiddelijk en hield hem zijn tweede gele kaart voor.

Forest nam afgelopen week afscheid van trainer Steve Cooper en stelde de Portugees Nuno Espírito Santo aan als zijn vervanger. Het debuut voor eigen publiek van de oud-trainer van onder meer FC Porto, Wolverhampton Wanderers en Tottenham Hotspur dreigt echter uit te lopen in een sof door de rode kaart die Boly al na 23 minuten spelen ontving.

Artikel gaat verder onder video

Met een man minder wist de club uit Nottingham kort na rust nog wel op voorsprong te komen door een treffer van Manchester United-huurling Anthony Elanga. Door een dubbelslag van Dominic Solanke (ex-Vitesse) namen de bezoekers even later echter een 1-2 voorsprong. Het betekenden alweer de negende en tiende Premier League-goal van het seizoen voor Solanke, die daardoor voor het eerst in zijn loopbaan dubbele cijfers schrijft op het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

real8madrid
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het is altijd jammer om te zien dat een wedstrijd beïnvloed wordt door een onterechte rode kaart. Hopelijk kan Nottingham Forest zich herpakken en laten zien wat ze waard zijn met tien man.

Geus
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Waarom grijpt de VAR niet in?

Maister
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

De beslissing van de scheidsrechter om Boly een tweede gele kaart te geven is onbegrijpelijk en lijkt het debuut van Nuno Espírito Santo als trainer bij Nottingham Forest te verpesten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen