Dreun voor Feyenoord: ambitieuze transfer lijkt van de baan door beperkt salarisbudget

13 januari 2024, 19:34
Foto: © Imago

De komst van Bryan Gil naar Feyenoord is voorlopig niet aan de orde. Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl meldt zaterdagavond dat de Rotterdamse club de komst van de Spaanse vleugelaanvaller uit het hoofd lijkt te moeten zetten.

1908.nl maakte begin deze week voor het eerst melding van de belangstelling van Feyenoord voor Gil. De fansite voegde daar wel aan toe dat de komst van de aanvaller van Tottenham in De Kuip wordt gezien als 'lastig, maar niet onmogelijk'.

Artikel gaat verder onder video

Vanavond meldt 1908.nl dat de komst van Gil naar Feyenoord ‘een lastige kwestie gaat worden’. Feyenoord wil de creatieveling huren, maar Tottenham stalt hem het liefst bij een club die een groot deel van zijn salaris kan overnemen. “Voor Feyenoord slecht nieuws, want er is een beperkt salarisbudget over na de afgelopen transferperiode”, klinkt het.

Feyenoord heeft geen tweede voorstel ingediend bij Tottenham en is op dit moment ook niet concreet op zoek naar een andere buitenspeler. Met de nadrukkelijke belangstelling van ook Fiorentina lijkt Feyenoord de komst van Gil uit het hoofd te moeten zetten, aldus 1908.nl.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

komt gewoon door het feit dat spelers als Dilrosun die vrijwel geen enkele toegevoegde waarde in dit elftal hebben er met een Mega salaris vandoor gaan door verkeerd beleid en daar door de deur in het slot gooien voor andere en veel betere kanshebbers, Ueda? Ivanusec? Linqr? wat is dit voor beleid? het is aan Kroesse en Slot om in deze situatie heel snel verandering aan te brengen want zelfs de 3E plaats einde seizoen is op deze manier onzekerder geworden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen