Feyenoord hoopt te stunten met komst van viervoudig international van Spanje

9 januari 2024, 15:34   Bijgewerkt: 9 januari 2024, 15:49
Foto: © Imago

Feyenoord hoopt zich op korte termijn te versterken met Bryan Gil. De Rotterdamse club heeft zich volgens 1908.nl bij Tottenham Hotspur gemeld voor de 22-jarige aanvaller. De komst van Gil wordt in De Kuip gezien als 'lastig, maar niet onmogelijk'.

Feyenoord is van plan Tottenham Hotspur op zeer korte termijn een huurvoorstel te doen. Gil stond enkele jaren geleden te boek als een van de grootste talenten van Spanje en maakte in 2021 voor zo'n 25 miljoen euro de overstap van Sevilla naar Tottenham Hotspur, waar hij vooralsnog niet aan de hoge verwachtingen heeft voldaan.

Artikel gaat verder onder video

Na een lastige start in Engelse dienst werd Gil in het seizoen 2021/22 voor een half jaar verhuurd aan Valencia. Afgelopen seizoen kwam de buitenspeler in de tweede seizoenshelft op huurbasis uit voor Sevilla. Nu lijkt de aanvaller Tottenham Hotspur voor een derde keer tijdelijk te verlaten. Naast Feyenoord zou ook Fiorentina hengelen naar de diensten van Gil.

Het is geen geheim dat Feyenoord zich tijdens de winterse transferperiode hoopt te versterken met een buitenspeler. Calvin Stengs, Javairo Dilrosun, Igor Paixao, Luka Ivanusec, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Leo Sauer zijn de spelers van de huidige Feyenoord-selectie die op de flankposities uit de voeten kunnen.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Meestal reageer ik nooit op een artikel over Feyenoord, PSV, AZ, Twente en noem ze maar op, maar mijn bewijs is geleverd Bean, jouw reacties zijn altijd zo afbrekend, nu is het Feyenoord, straks en morgen weer Ajax. Bean je verziekt de sfeer op FCUpdate.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen