'Feyenoord concreet geïnteresseerd in 62-voudig international van België'

7 januari 2024, 12:33   Bijgewerkt: 7 januari 2024, 13:03
Foto: © Imago

Feyenoord heeft concrete belangstelling voor Thomas Meunier, zo meldt Transfermarkt. De 32-jarige verdediger komt bij Borussia Dortmund weinig aan spelen toe.

De eerste contacten tussen Feyenoord en Meunier zouden reeds zijn gelegd. Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl bevestigt de berichtgeving van Transfermarkt. Volgens het Feyenoord-platform staat Meunier open voor een stap naar Feyenoord. De verdediger, een van de topverdieners van Borussia Dortmund, is bereid salaris in te leveren om met het oog op het EK van komende zomer in beeld te blijven bij de Belgische bondscoach.

Meunieur kwam dit seizoen slechts vier keer in actie voor Borussia Dortmund. Zijn contract bij de Duitse club loopt aan het einde van het seizoen af. Feyenoord heeft met Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop twee spelers die op de rechtsbackpositie uit de voeten kunnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

hmm ok niet slecht

Klantenservice
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Hmmm, weet niet goed wat ik hiervan moet vinden. Hij zal niet in de basis gaan spelen op RB als Geertruida fit is. Kan me echter niet voorstellen dat hij gaat komen als bankzitter.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Weet niet. Ze hebben eerder een 'grote' Belgische naam gehad, Bart goor, maar ondanks wat goede momenten kon hij het verschil niet maken in een slecht seizoen. Maar wie weet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen