'Onvermijdelijk' Ajax-vertrek plotseling tegengesproken: ‘Hij wil door bij Ajax’

25 januari 2024, 14:31   Bijgewerkt: 25 januari 2024, 14:37
Foto: © Imago

Zowel De Telegraaf als Fabrizio Romano maakten woensdagavond melding van aanstaand vertrek van Gabriel Misehouy bij Ajax. De creatieve middenvelder heeft nog altijd geen keuze gemaakt over een contractverlenging, iets wat volgens het eerder genoemde tweetal eigenlijk woensdag had moeten gebeuren. Onjuist, zo stelt Ajax Showtime.

Misehouy zou de deadline hebben genegeerd, waardoor een vertrek onafwendbaar leek, zo berichtten verschillende bronnen. Ajax Showtime komt donderdagochtend met een heel ander geluid. “Misehouy wil nog altijd door bij Ajax. De creatieveling wil zich dolgraag laten zien in het eerste elftal en hoopt de kans daartoe te krijgen”, schrijft het fanmedium.

Artikel gaat verder onder video

“Als Ajax hem die kans geeft, lijkt een akkoord over een nieuw contract een formaliteit”, valt er vervolgens te lezen. Naar verluidt zou de achttienjarige middenvelder in de belangstelling staan van Manchester City en Girona. Laatstgenoemde zat onlangs op de tribune bij de wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Groningen.  

“Het waarschijnlijke vertrek van Misehouy maakt voor Ajax de weg vrij serieuze gesprekken aan te gaan met Isaac Babadi (18)”, schreef De Telegraaf woensdagavond. Het contract van Babadi bij PSV loopt eveneens af en de middenvelder sprak al met de Amsterdammers. Als Misehouy zou bijtekenen bij Ajax, was Babadi ‘geen optie’ geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Misehouy en Babadi ineen team zou ik ook graag willen zien

KROTJE
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Misehouy wordt of is al een rotte appel, die Ajax niet in de selectie moet hebben. Arrogantie en eigenwijsheid ten top. Andere jonge talenten danken g.d op hun knieën om bij Ajax te mogen spelen en Misehouy eist indirect speeltijd in de A1. Ajax moet geen bindende toezeggingen doen.

Allback
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ajax wordt aan het lijntje gehouden. Dit lijkt te vergelijken met Zakaria Labyad destijds bij PSV. Die was zijn contractverlenging aan het rekken en rekken. Hij gaf in de ochtend nog aan dat het goed zou komen en in de avond had hij een Sporting sjaaltje om zijn nek.

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

ik zou deze jongen proberen binnen tehouden,vele malen beter dan forbes

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen