Grote klap voor PSV: Joey Veerman brengt de club slecht nieuws

11 januari 2024, 09:32   Bijgewerkt: 11 januari 2024, 09:39
Foto: © Imago

Joey Veerman heeft een contractvoorstel van PSV afgeslagen, zo meldt ESPN donderdagochtend. De Eindhovenaren willen, zoals clubwatcher Rik Elfrink donderdag al schreef, het contract van Veerman graag verlengen. De middenvelder zelf zit daar niet op te wachten.

Volgens ESPN heeft Veerman een contractvoorstel van PSV naast zich neergelegd en lijkt de kans heel groot dat de middenvelder komende zomer een transfer maakt naar een buitenlandse club. PSV hoopte het contract van Veerman open te breken en te verlengen, aangezien het dan in de zomer een nog hogere transfersom zou kunnen ontvangen. Aan dat plan van de Brabantse club werkt Veerman niet mee, zo weet de betaalzender.

Artikel gaat verder onder video

"De club wil nog meerdere contracten verlengen en ook die van Joey Veerman, al biedt dat geen garantie op een langer verblijf na dit seizoen", schreef clubwatcher Rik Elfrink donderdagochtend in zijn analyse van het Eindhovens Dagblad, toen nog niet bekend was dat Veerman al een contractvoorstel heeft afgeslagen. "Met een langer contract kan PSV een nog mooier bedrag voor hem vragen", bevestigde Elfrink het idee dat PSV voor ogen had met de middenvelder.

PSV kan nog wel gewoon een transfersom ontvangen voor Veerman, want hij heeft nog een contract tot medio 2026. De Brabantse club zal er alles aan doen om contracten van andere sterkhouders, zoals Johan Bakayoko en Olivier Boscagli, wel te verlengen. "Olivier Boscagli en Jordan Teze zijn voorbeelden van spelers die ook nog enorme bedragen kunnen opbrengen", schreef Elfrink daarover.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Die andere gaan ook niet verlengen, gasten zijn toch niet gek. Kunnen in het buitenland veel meer verdienen.

Allback
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Waarom zou je verlegen als Veerman zijnde als je nog een contract hebt van 2 jaar en een stap wilt maken naar het buitenland? Voor PSV is het overigens niet zo'n grote klap, mat een contract voor 2 jaar kan PSV gewoon een hoog bedrag vragen.

aad limbeek
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Veerman heeft een hoog eredivisie gehalte maar zal in Europa hooguit bij een c team mee kunnen nooit de Europese top.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Een hoog eredivisie gehalte en niet in Europa mee kunnen? Vreemde reactie meneer Aad.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen