Slecht nieuws voor Ajax: toptalent maakt vertrek zelf bekend op Instagram

13 januari 2024, 22:22   Bijgewerkt: 14 januari 2024, 00:03
Foto: © Imago

Stanis Idumbo Mozambo vertrekt bij Ajax, zo heeft hij zaterdagmiddag zelf bekend gemaakt via Instagram. De achttienjarige middenvelder zet zijn loopbaan voort bij Sevilla. Ajax heeft de transfer inmiddels ook zelf bevestigd op de clubsite.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldde vorige week al dat Idumbo Muzambo op weg was naar Sevilla. Ajax wilde het in de zomer aflopende contract van de Belg naar verluidt graag verlengen, maar club en speler kwamen uiteindelijk niet tot een akkoord. Ajax ontvangt waarschijnlijk een zachte transfervergoeding voor Idumbo Muzambo.

Artikel gaat verder onder video

"Beste Ajax-supporters en trainers, ik wil jullie van harte bedanken voor alles wat jullie voor me hebben gedaan tijdens mijn tijd bij Ajax", schrijft Idumbo Muzambo op Instagram. "Jullie steun en advies waren van onschatbare waarde. Ik ga nu op weg naar een nieuw project. Maar ik zal de lessen die jullie me hebben geleerd nooit vergeten. Bedankt voor alles! Stanis."

Idumbo Muzambo maakte in de zomer van 2021 transfervrij de overstap van de jeugdopleiding van KAA Gent naar Ajax. Hij debuteerde nooit in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Hij speelde dit seizoen elf duels voor Jong Ajax Keuken Kampioen Divisie, waarin hij goed was voor drie doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Weer een goede talent weg goed bezig ajax

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

En nu blijven die twee valse nichten oorverdovend stil hierover. Ik bedoel Valentijn Driessen en Mike Verweij de zogenaamde Ajax kenner. Misschien is het weglopen van jeugdtalenten ook de schuld van Mislintat.

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Als het werkelijk zo'n groot talent is had hij allang in 1 gespeeld, zeker met wat er nu staat ,ze hebben gewoon zeer weinig groote talenten

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

das een goed punt.

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

En daar horen we nooit meer iets van! Geld is de grootste drijfveer van zijn ouders niet zijn carrière.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doei doei. Plaats maken voor Handersom.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen