Bizarre situatie in Marbella: André Ramalho ondanks rode kaart tóch begonnen aan tweede helft

7 januari 2024, 17:52
Foto: © Imago

PSV en Hamburger SV beginnen halverwege hun oefenduel in het Spaanse Marbella aan een nieuwe wedstrijd. Dat is de uitkomst van een opmerkelijk overleg tussen beide clubs en de Spaanse scheidsrechtersbond, die er niet mee akkoord ging dat beide clubs met elf tegen elf zouden spelen na een rode kaart van André Ramalho in het eerste bedrijf.

Ramalho werd na een halfuur spelen met direct rood weggezonden na een duw op een doorgebroken tegenstander, die de Duitsers bovendien een strafschop opleverde. Beide clubs overlegden in de rust vervolgens over de tweede helft, waarin beide verenigingen aangaven liever met elf tegen elf te spelen. Emir Bars maakte zich daarom op voor een invalbeurt, maar de Spaanse scheidsrechtersbond stak een stokje voor dat plan.

Artikel gaat verder onder video

Als oplossing werd besloten dan maar aan een volledig nieuw duel te beginnen, maar dat betekent niet dat Bars alsnog mag invallen. Omdat het eerste 'duel', dat in een 2-2 gelijkspel eindigde, volledig werd afgesloten deed zich de opmerkelijke situatie voor dat Ramalho doodleuk weer aan de aftrap verscheen voor het tweede bedrijf.

Commentator Evert ten Napel, die samen met clubwatcher Rik Elfrink verslag doet van de wedstrijd die wordt uitgezonden op de website van zowel het Algemeen Dagblad als het Eindhovens Dagblad, vermaakt zich in ieder geval opperbest in de Zuid-Spaanse stad. "Dit heb ik in al mijn jaren als commentator nog nooit meegemaakt", laat de ervaren verslaggever uit Klazienaveen de kijkers weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen