Volgende Eredivisieclub meldt zich bij Feyenoord voor Thomas van den Belt

1 januari 2024, 21:13
Foto: © Imago

Vitesse is bezig met de komst van Thomas van den Belt, zo weet 1908.nl maandagavond te melden. De Arnhemmers willen de Feyenoord-middenvelder voor de rest van het seizoen aan de selectie toevoegen. In Rotterdam heeft Van den Belt weinig zicht op speeltijd.

Het betrouwbare Feyenoord-medium weet dat Vitesse Van den Belt voor vijf maanden wil huren. Op oudjaarsavond werd bekend dat ook Excelsior zaken wil doen met de middenvelder. De Kralingers kwamen vooralsnog ‘met een aansprekender verhaal’ dan Vitesse. Van den Belt speelde tot dusverre pas vijf officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord.  

Artikel gaat verder onder video

De Rotterdammers staan ervoor open om Van den Belt deze winter te verhuren, maar gaat in de beginfase van de transferperiode niet direct akkoord met voorstellen. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van PEC Zwolle naar Feyenoord, wat naar verluidt zo’n 850.000 euro neertelde voor hem. In Rotterdam beschikt Van den Belt over een contract tot medio 2027.

Van den Belt reisde op nieuwjaarsdag wel gewoon mee naar het trainingskamp in Marbella. Tot en met 6 januari belegt de ploeg van trainer Arne Slot een trainingskamp in Marbella. Het verblijf wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen FSV Mainz 05.

Welke club past beter bij Van den Belt?

Laden...
523 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen